Køb billet online & spar
Jul i Kattegatcentret. Juleaktiviteter, Julelys, Julepynt og Julestemning
Juleaktiviteter i december

Jul 2020 i Kattegatcentret

Ta' familien med til Kattegatcentret i december 2020 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner alt imens du dykker ned i sjove juleaktiviteter, laver finurlige julegaver og går på eventyr i årets julekalender: En vand-vittigt jul!


Køb billet nu


Julestemning blandt hajer og farverige fisk


Vi pynter op til jul og lader julehyggen sprede sig til årets december måned i Kattegatcentret, der byder på et hav af spændende oplevelser med et ocean af julegaveidéer i butikken og lækkerier med bid i fra caféen.


Julepynt og juleaktiviteter


Alle weekender byder på særlige juleaktiviteter. Her kan du blandt andet lave personlige julegaver så som julelys, julekugler eller gyotaku og sætte dit eget præg på det flotte julepynt. Hver uge læser BioKim et nyt kapitel om den farverige koralfisken Billy fra historien En vand-vittig jul op på Facebook. Og i centret kan du møde alle karaktererne fra den hæsblæsende fortælling.


Der vil være egenbetaling på udvalgte aktiviteter.

Juleeventyr og julestemning

EN VAND-VITTIG JUL MED BIOKIM

Hver søndag i advent læser BioKim et kapitel af juleeventyret En vand-vittig jul op på Facebook. En fortælling om den tapre, gule kirurgfisk, Billy, som drager ud på et eventyr for at redde koralrevet. Dyk ned i en historie med brogede karakterer – så som den stædige ægte kejserfisk, Tusnelda og den fartglade haj, Ricky Ræser!


Blandt farverige fisk, koraller og julepynt læser BioKim en hyggelig fortælling op for de små, som både byder på læring om det skrøbelige koralrev og dets beboere. Så er det bare at sætte sig godt til rette, og så sørger BioKim for søndagens adventshistorie.


Kender du nogen, som skal høre BioKims lærerige fortælling om koralrevet?


Følg med på Facebook

Lav dine egne julegaver

Julekugler og Julelys

LAV UNIKKE JULELYS

I weekenderne den 28.-29. november og den 5.-6. december kan du slippe kreativiteten løs og lave dine helt egne julelys! Du kan prøve kræfter med de unikke og populære mosaiklys og gelelys med hele 40 forskellige farver at vælge imellem. Så kom i Kattegatcentret og skab dit eget mesterværk, som vil være den ideelle julegave eller pynte derhjemme. De gode folk fra Lyspunkt i Balle står klar med vejledning og hjælp.


DESIGN DINE EGNE JULEKUGLER

I weekenden den 12.-13. december kan du designe dine egne julekugler. Du vælger selv tekst, motiv og farve – og om teksten skal være guld, sølv eller sort. Så hvis du står og mangler en personlig julegave eller pynt til juletræet så kom i Kattegatcentret og design din helt unikke julekugle.


Der vil være egenbetaling på disse aktiviteter.

Personlig julegave gyotaku
LAV DINE EGNE JULEGAVER

Gyotaku - en personlig julegave

LAV FLOTTE AFTRYK AF FISK MED GYOTAKU – DEN PERFEKTE JULEGAVE

I weekenden den 19.-20. december kan du lave flotte aftryk af fisk, som du kan putte i glas og ramme – og måske bruge til julegave. Kunstformen hedder Gyotaku og stammer fra Japan, hvor fiskere i 1800-tallet opfandt metoden til at registrere deres fangst. En sjov og kreativ aktivitet for både børn og voksne.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her