Køb din billet online!
Kæmpe julemarked

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret den 16.-17. nov. 2019!

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 16.-17. november 2019 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

Køb billet (30 DKK)

Vi pynter op til jul og lader julehyggen sprede sig til årets helt store julemarked i Kattegatcentret, der byder på et hav af spændende juleboder med et ocean af julegaveidéer og lækkerier med bid i.

JULEMARKED FOR KUN 30 DKK


Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 30 DKK!

JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER


Begge dage kan du shoppe løs blandt hele 58 spændende juleboder, hvor du kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julegaver, julesokker, juletræspynt, sætte tænderne i kandiserede æbler og meget, MEGET mere.
Julemarked i Grenaa. Kattegatcentrets kæmpe julemarked den 16.-17. november 2019!

Fyld maven med julegodter TIL JULEMARKEDET


Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

JULERI FOR DE MINDSTE TIL ÅRETS JULEMARKED


Bliver de mindste julenisser trætte midt i juleindkøbene, står vi klar med et hyggeligt børnehjørne, hvor der kan tegnes eller leges med LEGO i ro og mag.

Så ta' venner og familie med til Kattegatcentrets kæmpe julemarked og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner!


HVORNÅR ER JULEMARKEDET?


Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 16. november og søndag den 17. november 2019 fra kl. 10-17.

HVAD KOSTER ENTRÉ TIL JULEMARKEDET?


Det koster KUN 30 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret. Årskortholdere har gratis entré.

KØB BILLET TIL JULEMARKEDET ONLINE - OG SPRING KØEN OVER


Vi anbefaler, at man køber billet online til årets kæmpe julemarked i Kattegatcentret. Hvis man printer billetten hjemmefra, kan man springe køen over og benytte kvikkassen ved ankomst.

Køb billet (30 DKK)

BEMÆRK!

Kattegatcentrets daglige aktivitetsprogram er i anledning af julemarkedet aflyst.

Gi et hajdyk eller et gavekort til et hav af oplevelser i julegave

Læs om juleoplevelser i december måned her
 

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her