Køb entrébillet online – og spar 10%
Besøg Kattegatcentrets kæmpe julemarked den 16.-17. november 2019 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner!
Kæmpe julemarked

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret den 16.-17. nov. 2019!

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 16.-17. november 2019 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

Vi pynter op til jul og lader julehyggen sprede sig til årets helt store julemarked i Kattegatcentret, der byder på et hav af spændende juleboder med et ocean af julegaveidéer og lækkerier med bid i.

Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 30 DKK!
Julemarked i Grenå. Kattegatcentrets kæmpe julemarked den 17.-18. november 2018!

JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER


Begge dage kan du shoppe løs blandt hele 57 spændende juleboder, hvor du kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julegaver, julesokker, juletræspynt og meget, MEGET mere.

Fyld maven med julegodter TIL JULEMARKEDET


Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

JULERI FOR DE MINDSTE TIL ÅRETS JULEMARKED


Bliver de mindste julenisser trætte midt i juleindkøbene, står vi klar med et hyggeligt børnehjørne, hvor vi hver dag arrangerer hyggelige juleaktiviteter for julemarkedets mindste gæster. Lørdag leger vi med perler - og søndag maler vi på sten!

Så ta' venner og familie med til Kattegatcentrets kæmpe julemarked og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner!

HVORNÅR?

Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 16. november og søndag den 17. november 2019 fra kl. 10-17.

PRIS

Det koster KUN 30 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret. OBS: Kattegatcentrets daglige aktivitetsprogram er i anledning af julemarkedet aflyst.

>> Gi et hajdyk eller et gavekort til et hav af oplevelser i julegave

>> Vind vilde adventsgaver i vores sælsomme adventskalender

>> Læs om juleoplevelser i december måned her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2019
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her