Julemarked i Kattegatcentret
Kæmpe julemarked

Julemarked i Kattegatcentret blandt hajer, søstjerner og julestjerner

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 18.-19. november 2017 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!


Vi pynter op til jul og lader julehyggen sprede sig til årets store julemarked i Kattegatcentret, der byder på et hav af spændende juleboder med et ocean af julegaveidéer og lækkerier med bid i.

Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 25 DKK! KØB BILLET HER (KUN 25 DKK)

NEDTÆLLING TIL JULEMARKED I GRENÅ:motionmailapp.com

JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER


Begge dage er der et hav af spændende juleboder, hvor du kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, pakkekalendergaver, julestjerner, julegaver og meget, MEGET mere. Og når du har brug for en pause fra alt juleriet, kan du nyde en lun vaffel og et glas gløgg, eller gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

JULERI FOR DE MINDSTE


Bliver de mindste julenisser trætte midt i juleshopperiet, står vi klar med et hyggeligt børnehjørne, hvor vi hver dag arrangerer hyggelige juleaktiviteter for julemarkedets mindste gæster. Lørdag leger vi med perler - og søndag maler vi på sten!

Så ta' venner og familie med til Kattegatcentrets kæmpe julemarked og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner!

HVORNÅR?

Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 18. november og søndag den 19. november fra kl. 10-17.

PRIS

Det koster KUN 25 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret. OBS: Kattegatcentrets daglige aktivitetsprogram er i anledning af julemarkedet aflyst.

KØB BILLETTER TIL JULEMARKEDET I WEBSHOPPEN

Læs om juleoplevelser i december måned her

Køb billet til verdenskendt undervandskoncert med AquaSonic
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her