Køb billet
Kæmpe julemarked

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret den 20.-21. nov. 2021!

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 20.-21. november 2021 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!


JULEMARKED FOR KUN 30 DKK

Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 30 DKK!


JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER

Begge dage kan du shoppe løs blandt mange spændende juleboder, hvor du kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julegaver, julesokker, juletræspynt, sætte tænderne i kandiserede æbler og meget, MEGET mere.


FYLD MAVEN MED JULEGODTER

Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.


HVORNÅR?

Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 20. november og søndag den 21. november 2021 fra kl. 10-17.


PRIS

Det koster KUN 30 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret.


OBS. Der er ingen fodringer i forbindelse med julemarkedet.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her