Køb billet online & spar
Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 19.-20. november 2022 og kom i julestemning blandt hajer, pingviner, søstjerner og julestjerner!
Kæmpe julemarked

Kæmpe julemarked i Kattegatcentret den 18.-19. nov. 2023!

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 18.-19. november 2023 og kom i julestemning blandt hajer, pingviner, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

JULEMARKED FOR KUN 50 DKK - SPAR 20% ONLINE

Prisen for alle juleherlighederne er der også bid i, for entré til BÅDE julemarked og Kattegatcentret koster KUN 50 DKK - og du sparer 20% på dine julemarked-billetter, hvis du køber dem online i vores webshop! OBS: Årskortholdere har gratis adgang.

Køb billet - spar 20% online


JULEMARKED MED ET HAV AF JULEBODER

Begge dage fra kl. 10-17 kan du shoppe løs blandt mange spændende juleboder, hvor du i en kulisse med hajer, pingviner og farverige koralfisk kan købe et ocean af julelækkerier, julepynt, juledekorationer, pakkekalendergaver, julestjerner, julenisser, julekurve, julesokker, juletræspynt, sætte tænderne i kandiserede æbler og meget, MEGET mere.

Så der er masser af muligheder for at at få årets julegaver i hus! Hvad med fx at købe smukke sjal eller hjemmestrik til den kolde vinter, smukt forarbejdede julehjerter i træ - eller måske du mere er til gøre-det-selv-projekter? For så kan du også lave flotte gele- og bloklys!

FYLD MAVEN MED JULEGODTER

Når gavesækken bugner af julegaver, eller du bare har brug for en pause midt i juleshopperiet, kan du fylde maven med julegodter. Nyd en lun vaffel, en sprød æbleskive, lidt risalamande eller et dampende varmt glas gløgg. Du kan også gå på opdagelse i Kattegatcentret blandt de mere end 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr.

HVORNÅR ER JULEMARKEDET?

Kattegatcentrets store julemarked har åbent lørdag den 18. november og søndag den 19. november 2023 fra kl. 10-17.


ENTRÉ TIL JULEMARKEDET

Det koster KUN 50 DKK for entré til både julemarked og Kattegatcentret – og husk, at du sparer 20%, hvis du køber dine julemarked-billetter online i vores webshop!

Køb billet - spar 20% online

Læs om oplevelser i december

OBS: Der er ingen fodringer i forbindelse med julemarkedet.

OBS: Årskortholdere og børn under 3 år har gratis adgang.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her