Køb billet online & spar
Sejl i kajak på det dybeste ishav, løb om kap med havets dyr og se dig selv med makohajens tænder i Kattegatcentrets oplevelseszone "Havet in Action", hvor du kan prøve kræfter med havet!
Havet in Action

Havet in Action: Prøv kræfter med havet!

I ’Havet in Action’ skal du ikke kigge på – her skal du være med! Du skal trykke, pumpe, løbe, hoppe og på egen hånd udforske havets imponerende kræfter. Pulsen skal nok komme i vejret, for både arme, ben og hoved bliver udfordret, når du lærer om alt fra havstrømme og tidevand til store bølger og hurtige havdyr.

SEJL I KAJAK GENNEM ISHAVET

Hvad siger du for eksempel til en tur i havkajak gennem ishavet og videre over det tropiske hav? Du kan også miste pusten ved at lave en orkan, se dig selv med makohajens tænder og løbe om kap med sild og spækhuggere.

I grotten er der chokgaranti – mere røber vi ikke!

Når det hele skal fordøjes, kan du i ro og mag dykke ned i vores iPads, hvor du finder endnu mere om dybhavet, bølger, vandsport og hajer – og så kan du finde fjollede billeder af dig selv, som du kan sende direkte hjem i en mail.

Værsgo’ – download gratis kajakspil!

Vi har udgivet et kajakspil, som du gratis kan downloade via App Store. Du skal bare være opmærksom på, at spillet kun kan spilles på en iPad.

På den måde kan du altid øve dine færdigheder i en kajak, inden du kaster dig ud i kajakkerne i Havet in Action.

Søg efter ”Kajakspil” eller ”Kattegatcentret” i App Store og download spillet på din iPad - så er du klar til at teste dine evner i en kajak!

Læs mere om udstillinger i Kattegatcentret her

Læs mere om oplevelserne i Kattegatcentret her

Se dagens program i Kattegatcentret her

Book et prøvedyk med hajer i Kattegatcentret

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her