Køb din billet online!
Oplevelser for børn og voksne i bededagsferien
Store Bededagsferie

Bededagsferien byder på oplevelser med ”bid i”

I Store Bededagsferien den 12.-14. maj 2017 byder vi på et hav af oplevelser og aktiviteter med ”bid i”, der med garanti vil gøre hele familien bidt af havet! Vi kalder derfor Bededagsferien for ”Biiiiidedagsferien”!

Du kan blandt gå på opdagelse i vores nyhed ”Det levende køkken”, hvor børn og voksne kan lege sig til viden om fisk og sundhed. Her kan man også få gratis opskrifter på lækre fiskeretter med hjem, som du kan lave i selvskab med mor og far og sætte tænder i dem… HAPS!

Læs mere om "Det levende køkken"

KATTEGATCENTRET GIR 50% TIL ALLE MØDRE PÅ MORS DAG i BIIIIIDEDAGSFERIEN!


Mor er den bedste i verden – og derfor giver vi 50% på entrébilletten til alle mødre på Mors dag søndag den 14. maj i bededagsferien, når de kommer i selskab med en datter/søn. Du kan også købe en lækker Mors-dag-kage til din mor, som I sammen kan tage en bid af.

Så ta’ din mor med i Kattegatcentret i Biiiiidedagsferien og få oplevelser, der bider sig fast for altid.

Bid i både hajer og sæler


Du vil i dén grad opleve, at der også er bid i både hajer og sæler i Bededagsferien, når dyrepasserne fodrer og træner sælerne i lagunen - og de store, tropiske hajer i hajtanken! Hver dag i Bededagsferien kan du også opleve dykkeren fodre et mylder af fisk i Oceanariet - og lede efter havkattens vilde tænder!

Dyk med hajer i Bededagsferien


Er du på udkig efter en oplevelse i Bededagsferien, der bider sig fast for altid, er der også mulighed for at booke et prøvedyk blandt hajer i det 1,5 millioner liter store Oceanarium!

Læs mere om at dykke med hajer i Bededagsferien her

Program - oplevelser i Store Bededagsferien (Biiiiidedagsferien) den 12.-14. maj:10.00: Juhuuuu, Kattegatcentret åbner! Velkommen til Biiiiiidedagsferie!
11.00: Sælerne hapser sild og trænes i lagunen
13.00: Se dykkeren fodre fisk i Oceanariet - og oplev havkattens vilde tænder
14.00: HAPS - der er bid i hajerne! Træning og fodring af de store, tropiske hajer
15.00: Sælerne fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve
16.00: Du er nu blevet bidt af havet i Bededagsferien, og vi siger tak for i dag!

Se også dagens spændende program i aktivitetskalenderen

Køb billetter - og læs mere om rabatter og tilbud i webshoppen
Error
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her