Køb entrébillet online – og spar 10%
Et hav af sjove og børnevenlige sommerferieaktiviteter for børn og voksne i sommerferien i Kattegatcentret!
Aktiviteter i sommerferien

Et hav af sommerferie­aktiviteter for børn og voksne - bliv bidt af havet!

NYFØDT sælunge - Den Store Krabbedyst - Søde Sæler - NY sandtigerhaj - Havjagt for havnørder (NYHED) - Stor vandlegeplads - 250 arter af havdyr - Havnørderi med hav-eksperten (NYHED) - RIB båd - Hajdyk - Hajfodring - Hajtræning, "Zzzzov med hajerne for familier" og et hav af andre sjove og børnevenlige aktiviteter for hele familien venter på dig i Kattegatcentret i sommerferien 2018 (uge 27-35)!

Ta’ i Kattegatcentret i sommerferien og kast dig ud i et hav af oplevelser og aktiviteter både inde og ude, der med garanti vil gøre hele familien bidt af havet!


Hajfodring, hajtræning, hajdyk og 250 arter af havdyr


Mærk gyset, når hajerne omringer dig og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd – og fald på halen, når de store hajer trænes! Vi har åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj og holde i hånd med søstjerner og krabber. Du kan også booke et prøvedyk og opleve det hele på tætteste hånd. Mere end 250 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid!

NYFØDT SÆLUNGE - og aktiviteter udendørs i sommerferien


Du må ikke snyde dig selv og familien for en tur udendørs, når I besøger os i sommerferien! For også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. Det er blandt andet udenfor, at du finder lagunen og det skønne sælanlæg, hvor du helt sikkert forelsker dig i vores tre dygtige sæler – Liv, Felix og Tulle – når de hapser sild og boltrer sig i naturlige omgivelser kun adskilt fra Kattegat af en stenmole. Og kom også og oplev vores nuttede, lille nyfødte sælunge!
Besøg Kattegatcentret i sommerferien og kast dig ud i et hav af sjove oplevelser og sommerferieaktiviteter!

Vandlegeplads - og en kriblende sommerferieaktivitet!


Slå dig løs på vores store vandlegeplads, hvor der sjaskes, pjaskes, krybes og kravles! Byg et sandslot eller leg skjul i de store havdyr. Måske er du også heldig at få bid, når hele familien konkurrerer om at fange dagens største krabbe i sommerferien! Hver dag kl. 11.00 og 15.30 er der nemlig kamp til krabbefangerne, når "Den Store Krabbedyst" sætter i gang! En sjov sommerferieaktivitet for både børn og voksne. Bagefter kan I tage frokosten med op på den store tagterrasse, hvor hele familien nyder den friske havluft fra første parket!

NYHED: Ta' på ”Havjagt for havnørder” i sommerferien!


Ta' på vores nye, sjove opgaveløb "Havjagt for havnørder" i sommerferien - og bliv klogere på livet i havet! Vi har gemt en række bogstaver og gode historier rundt omkring i Kattegatcentret. Når du har samlet alle bogstaver og sat dem rigtigt sammen, er du forhåbentligt blevet en rigtig havnørd! En sjov, spændende og lærerig sommerferieaktivitet for hele familien!
Oplev Kattegatcentrets nye sandtigerhaj i sommerferien!

Oplev Danmarks eneste sandtigerhaj i sommerferien


Kom og oplev vores nye sandtigerhaj i sommerferien! Den imponerende haj med de sylespidse tænder er den eneste af sin slags i Danmark, og den er faldet rigtig godt til i Kattegatcentrets store, tropiske hajtank, hvor den kan opleves svømme rundt med revlehajer, nursehajer, koralfisk og andre havdyr. Få et chok, når sandtigerhajen laver sit overraskelsesangreb under hajfodringen kl. 14! Du kan stå helt tæt på - eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne!

NYHED: Havnørderi med Hav-eksperten i sommerferien


Ta’ på opdagelse med Hav-eksperten i sommerferien og bliv en rigtig havnørd! Sammen med hav-eksperten studerer vi havets bund gennem en vandkikkert, og vi skal også se, om der er en spændende fangst i rusen. Vi undersøger fangsten under lup - og måske skal vi endda have mikroskopet frem! Så kom og få vækket din indre havnørd i sommerferien - og bliv bidt af havet!

Action på havet i RIB båd i sommerferien


Er du til oplevelser med action på havet i sommerferien, så hop ombord i RIB båden ”Havørnen” hver mandag og tirsdag i sommerferien (uge 27-31) og ta’ på en vild adventure-tur med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue!

PROGRAM: SOMMERFERIEAKTIVITETER 2018 (UGE 27-35):


10.00: Juhuuu! Velkommen til et hav af oplevelser og aktiviteter i sommerferien!
HELE DAGEN: Ta’ på sjov opgavejagt: Havjagt for havnørder (NYHED)
10.00: Book et prøvedyk med hajer i Oceanariet - se datoer og BOOK HER!
10.30: Havnørderi med Hav-eksperten (NYHED)
10.40: Vores maskot Sharky gir en krammer (Uge 27-32)
11.00: Den Store Krabbedyst! Hvem fanger dagens største krabbe?
11.00: Doktor Knivskarp dissekerer en fisk (Onsdage i uge 27-32)
11.00-16.00: Vild sejltur i RIB båd (Mandag + tirsdag i uge 27-31, pris: 50 DKK)
11.30: Sæt dig godt til rette i biografen – der er film!
12.00: De søde sæler trænes og fodres i lagunen
13.00: Dykkeren tager masken på og fodrer i Oceanariet (Alle dage, men tirsdag, torsdag og lørdag i uge 33-35)
13.00: Kom helt tæt på dyrene med hav-eksperten (Mandag, onsdag, fredag og søndag i uge 33-35)
14.00: Haps … tid til træning og fodring af de store, tropiske hajer
15.00: Sælerne fodres og trænes igen – de fortjener en klapsalve!
15.30: Den Store Krabbedyst! Hvem fanger dagens største krabbe?
16.00: Zzzzov med hajerne sammen med din familie i sommerferien (5., 12., 19. og 26. juli samt 2. og 9. august). Læs mere og book her
17.00: Du er nu blevet bidt af havet i sommerferien, og vi siger tak for i dag!

Tjek programmet for dagens sommerferieaktiviteter

Køb din billet i dag i vores webshop

VAN(D)VITTIG KONKURRENCE - VIND årskort til hele familien


Zzzzov med hajerne i sommerferien
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2019
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her