Besøg Kattegatcentret - og bliv bidt af havet!
Et hav af sjove og børnevenlige sommerferieaktiviteter for børn og voksne i sommerferien i Kattegatcentret!
Oplevelser i sommerferien 2020

Et hav af oplevelser for både børn og voksne hele sommerferien!

Mærk gyset, når Danmarks eneste sandtigerhaj viser tænder. Forelsk dig i de nuttede sæler, fang en krabbe, der kan nappe, og gi’ den gas på vandlegepladsen. Hele sommerferien står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid!

Oplev Danmarks eneste sandtigerhaj i sommerferien


Oplev den store rokke danse og pjaske i overfladen, mens hajfinner skærer sig gennem vandet i den store, tropiske hajtank. Stå helt tæt på hajerne og Danmarks eneste sandtigerhaj ved vandoverfladen, eller se det hele fra hajtunnellen, hvor der kun er 6 cm mellem dig og hajerne!

Krabbefangst, sæler, RIB båd og vandlegeplads i sommerferien


Udenfor i lagunen kan du fange en krabbe, der kan nappe, og opleve de nuttede sæler boltre sig i deres store, udendørs naturanlæg. Du kan også tage på en vild adventure-tur i RIB båd, mens de mindste kan sjaske, pjaske, krybe og kravle blandt de store havdyr på vores spændende vandlegeplads!

NYHED: Saltvandsakademiet for de 6-9 årige


Det er også muligt at komme helt tæt på dyrene og arbejdet som dyrepasser, når Kattegatcentret slår dørene op for årets brag af en sommercamp for de 6-9 årige: Saltvandsakademiet!

Vi ses i Nordens bedste akvarium i sommerferien – mere end 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr venter på at bide sig fast for altid. Vi ses!

I sommerferien 2020 kan du blandt andet opleve:


... og et hav af andre sjove og børnevenlige aktiviteter for hele familien venter på jer i Kattegatcentret i sommerferien 2020 (uge 27-35)!

Vi ses i Kattegatcentret i sommerferien - Nordens Bedste Akvarium!

Se dagens program

OBS: HUSK TIDSRESERVATION!
Inden dit besøg i Kattegatcentret er det vigtigt, at du angiver dit ankomsttidspunkt i vores tidsreservation. Tidsreservationen finder først sted EFTER du har foretaget et billetkøb. Har du årskort, fribillet eller har du allerede købt entrébillet til dit besøg, kan du tidsreservere her

Køb billet - og reserver tid

Jeg har allerede billet eller årskort - reserver tid nu

Bliv klar til dit besøg - læs om Corona og Kattegatcentret her
Slå dig løs på den store vandlegeplads eller fang dagens største krabbe i den store krabbedyst i sommerferien! En sjov sommerferieaktivitet for både børn og voksne!
Vandleg & krabbefangst

Vandlegeplads og en kriblende sommerferieaktivitet

Du må ikke snyde dig selv og familien for en tur udendørs, når I besøger os i sommerferien! For også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne. I sommerferien kan du blandt andet slå dig løs på vores store vandlegeplads, hvor der sjaskes, pjaskes, krybes og kravles! Byg et sandslot eller leg skjul i de store havdyr!


FANG EN KRABBE I SOMMERFERIEN, DER KAN NAPPE


Det er en oplevelse for hele familien, når det går løs med krabbefangst i lagunen, hvor der skal fanges krabber, der kan nappe! Fra kl. 11 hver dag i sommerferien er der nemlig kamp til krabbefangerne, når hele familien konkurrerer om at få bid! En sjov sommerferieoplevelse for både børn, unge og voksne.

Bagefter kan I tage frokosten med op på den store tagterrasse, hvor hele familien nyder den friske havluft fra første parket!

Læs mere om oplevelser udenfor her
Det vrimler med spændende oplevelser og aktiviteter udenfor i sommerferien i Kattegatcentret!
Søde sæler

Oplev de nuttede sæler i sommerferien

Kattegatcentrets tre sæler holder til udenfor i lagunen i deres store naturanlæg, der kun er adskilt fra Kattegat med en stenmole.

OPLEV DE NUTTEDE SÆLER I SOMMERFERIEN


Med direkte udsigt til Kattegat kan du opleve Kattegatcentrets tre søde sæler, Liv, Felix og Tulle. Se dem dase på strandbredden, dykke efter krabber på bunden af lagunen eller svømme rundt og nyde livet i deres skønne sælanlæg.

Læs mere om vores nuttede sæler her

Sælunge på vej - Liv er drægtig
Kast dig ud i en verden af havdyr i sommerferien. Et hav af oplevelser for børn og voksne!
Hajer & havdyr

Store hajer og 200 arter af havdyr

Kast dig ud i en verden af havdyr i sommerferien! I Kattegatcentret kan du nemlig både gå på opdagelse mellem mere end 200 arter af havdyr – og stå snude mod snude med store hajer!

Klap en haj i sommerferien


I Kattegatcentret har vi åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj og holde i hånd med søstjerner og krabber. Mere end 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr, venter på at bide sig fast for altid!

Læs mere om dyr og akvarier her
Er du til oplevelser med action på havet i sommerferien?
RIB båd

Ta' på vild adventuretur i RIB båd i sommerferien

Er du til oplevelser med action på havet i sommerferien? Så er en vild adventuretur i RIB båd helt sikkert noget for dig!

Hver mandag og tirsdag i sommerferien


Hop ombord i RIB båden ”Havørnen”, der hver mandag og tirsdag i sommerferien (uge 27-31) sætter kurs mod Kattegats vilde bølger. Hele familien får en vild sommerferieoplevelse med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue!

Læs mere om vild adventure-tur i RIB båd her
Oplev Kattegatcentrets nye sandtigerhaj i sommerferien!
Sandtigerhaj

Oplev Danmarks eneste sandtigerhaj i sommerferien

Wauw - kom og oplev Danmarks eneste sandtigerhaj i sommerferien! Den imponerende haj med de sylespidse tænder kan opleves i Kattegatcentrets store, tropiske hajtank, hvor den svømmer rundt blandt revlehajer, nursehajer, koralfisk og et væld af andre havdyr.

Oplev den fra oven, når dens hajfinne skærer sig gennem vandoverfladen, eller se den fra hajtunnellen, hvor du står snude mod snude med den frygtindgydende haj!

Læs mere om Danmarks eneste sandtigerhaj her
Ta' på sjovt opgaveløb i sommerferien!
Havjagt for Havnørder

Ta' på sjovt opgaveløb i sommerferien!

I sommerferien kan du også ta' på vores sjove opgaveløb "Havjagt for havnørder" - og blive klogere på livet i havet!

BLIV EN RIGTIG HAVNØRD I SOMMERFERIEN


Vi har gemt en række bogstaver og gode historier rundt omkring i Kattegatcentret. Når du har samlet alle bogstaver og sat dem rigtigt sammen, er du forhåbentligt blevet en rigtig havnørd! En sjov, spændende og lærerig sommerferieaktivitet for hele familien!

Læs mere om vores opgaveløb "Havjagt for Havnørder" her
Spring ud på dybt vand og dyk med hajer i sommerferien!
Dyk med hajer

Spring ud på dybt vand og dyk med hajer i sommerferien

I sommerferien kan du også springe ud på dybt vand og dykke med hajer!

BOOK ET HAJDYK I SOMMERFERIEN


Book et prøvedyk i Kattegatcentrets 1,5 millioner liter store Oceanarium og gi' de fem arter af hajer et haj-five - eller bestil et BIG SHARK DIVE i den store, tropiske hajtank, hvis du er certificeret dykker! En vild sommerferieoplevelse, der bider sig fast for altid!

Du kan booke dit hajdyk direkte online. Bemærk, at det kun er muligt at dykke med hajer følgende dage i sommerferien: 10/6-27/6: Onsdage og lørdage. 1/7-1/8: Onsdage og søndage. 8/8-3/10: Onsdage og lørdage.

Læs mere om hajdyk i sommerferien her

Book hajdyk her
Bliv uddannet blå agent - havets beskytter - i sommerferien! En enestående  oplevelse for de 6-9 årige!
NYHED: Saltvandsakademiet

SOMMERCAMP FOR DE 6-9 ÅRIGE I SOMMERFERIEN

I uge 27, 28 og 29 udnævner vi Kattegatcentret til havnørdernes hovedstad for børn mellem 6-9 år, som gerne vil opleve dyrene, naturen og arbejdet som dyrepasser helt tæt på!


BLIV UDDANNET BLÅ AGENT I SOMMERFERIEN


Saltvandsakademiet er en sommercamp for hav-interesserede børn, som har lyst til at bruge fem spændende dage i dyrenes og havets tjeneste. I løbet af ugen bliver børnene ”bidt af havet” og gør sig samtidig fortjent til at blive uddannet ”Blå Agent - Havets beskytter"!

VIL DU MED PÅ SOMMERCAMP?


Vi har stadig ledige pladser og mangler nysgerrige havnørder! Så skynd dig at tilmelde dig ét af sommerens tre sommercamps!

Læs mere om saltvandsakademiet her
Overnat med hajerrne i sommerferien - og hele familien får en oplevelse for livet!
Overnat med hajer

Sov om kap med hajerne i sommerferien!

Forestil dig at liste rundt med en lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter sammen med din familie. Og forestil dig så at sove lige under eller ved siden af store tropiske hajer. Det er altså ikke noget, man sådan lige får mulighed for hver dag - men i sommerferien har dig og din familie chancen!

SOV OM KAP MED HAJERNE I SOMMERFERIEN


Til "Zzzzov med hajerne for familier" får hele familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til de store hajer, og I håndfodrer også andre hajer og dyr i udstillingen, inden hele familien sover om kap med hajerne!

Bemærk: Udvalgte dage.

Læs mere om vores overnatningsarrangement - og book sovepladser her
Dyk ned i et hav af oplevelser og aktiviteter både ude og inde i sommerferien 2020 i Kattegatcentret!
Aktivitetsprogram i sommerferien

Program for aktiviteter i sommerferien 2020

Håber vi ses i Nordens bedste akvarium i løbet af sommeren! Her kan du se hele programmet for oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2020.

PROGRAM SOMMERFERIEN 2020
(uge 27-35, den 27. juni - den 30. august)09.00 (1.7 - 9.8): Juhuu Kattegatcentret åbner!
10.00 (27.6-30.6, 10.8-30.8): Juhuu Kattegatcentret åbner!
10.00: Book et hajdyk (Bemærk: udvalgte dage og tidspunkter. Book hajdyk her)
10.05: (HELE DAGEN) Ta’ på sjovt opgaveløb: Havjagt for Havnørder
11.00: (LØBENDE) Fang en krabbe, der kan nappe!
11.00: (TIL KL. 16) Ta' på vild sejltur i RIB båd (mandage og tirsdage uge 27-31)
11.30: Så er der film for store og små havnørder!
16:00: Zzzzov med hajerne for familier. (Bemærk: udvalgte dage, book sovepladser her)
17.00: Du er nu blevet bidt af havet, og vi siger tak for i dag!

Se dagens program

OBS: HUSK TIDSRESERVATION!
Inden dit besøg i Kattegatcentret er det vigtigt, at du angiver dit ankomsttidspunkt i vores tidsreservation. Tidsreservationen finder først sted EFTER du har foretaget et billetkøb. Har du årskort, fribillet eller har du allerede købt entrébillet til dit besøg, kan du tidsreservere her

Køb billet - og reserver tid

Jeg har allerede billet eller årskort - reserver tid nu

Bliv klar til dit besøg - læs om Corona og Kattegatcentret her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her