Køb billet online & spar
Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!
Udenfor

Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!

Inde godt, ude ligeså godt i Kattegatcentret!

Snyd dig ikke selv for en tur udendørs, når du er i Kattegatcentret! For også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både store og små - alt i mens du nyder det frie udsyn over det store åbne hav.

Måske er du heldig at spotte marsvin og sæler, mens mågerne skriger om kap med bølgebruset!

Oplev sælerne boltre sig udenfor i Kattegatcentret i vores store, udendørs sælanlæg.
Sæler

Oplev vores store, udendørs sælanlæg

Det er blandt andet udenfor, du finder lagunen og det skønne sælanlæg, hvor vores sæler holder til i naturlige omgivelser kun adskilt fra havet af en stenmole!


I Kattegatcentret har vi to spættede sæler, Liv, Felix, samt gråsælen Tulle. Alle sælerne boltrer sig i vores store naturanlæg, hvor de hele tiden får frisk havvand, oplever årstiderne skifte og kan jage krabber og småfisk på havbunden. .


Vi træner sælerne hver dag for aktivere dem og give dem motion. Samtidig sikrer træningen, at sælerne er helt trygge ved menneskekontakt, så vi kan håndtere dem, hvis de bliver syge eller skal flyttes. Sælerne er rigtig dygtige – de kan faktisk genkende bogstaver, for det kaster nemlig sild af sig! Glæd dig også til at opleve, hvor højt de kan springe ud af vandet.


Læs mere om træning og fodring af vores sæler her

Lad børnene slå sig løs på vores store, udendørs vandlegeplads.
Legeplads

Stor udendørs vandlegeplads for børnene

Lad børnene slå sig løs udenfor på den store legeplads med de store havdyr, sandkasse og masser af vandsjov!


Selvfølgelig har vi masser af kæmpestore havdyr på vores legeplads – og her må man både se, røre og kravle. Krabben Kleo og en naturtro blæksprutte med seks meter lange arme er blot nogle af de venner, der er klar til leg udenfor ved lagunen. På pladsen har vi på bedste Georg Georgløs-vis også bygget en kæmpestor vandinstallation, hvor der skal pjaskes, sjaskes og bygges dæmninger! Der er også en stor sandkasse, hvor der skal bygges sandslotte og laves sandkager.


Så de voksne kan rolige sætte sig godt til rette og få vind i håret, mens børnene sjasker, pjasker og leger på legepladsen. Bagefter kan I tage madpakken med op på den store tagterrasse, hvor hele familien får frisk havluft fra første parket!


Læs mere om oplevelser for de mindste her

Når det er sommer, står vi klar med et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!
Sommerferie

Et hav af oplevelser udenfor i sommerferien

Når det er sommer, står vi klar med et hav af sommerferieaktiviteter og oplevelser udenfor i Kattegatcentret! Du kan blandt andet konkurrere om at fange dagens største krabbe og skrige om kap på en vild tur i Rib båd med bølgehop, vind i håret og skumsprøjt for fuld skrue.


Læs mere om vores hav af sommerferieaktiviteter her


Se, hvilke aktiviteter, vi har programmet i dag


Læs mere om den store legeplads her


Læs mere om sæler og sælanlæg her


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2023
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her