Køb billet online & spar
Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!
Udenfor

Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!

Kattegatcentret forsætter udenfor – ja, helt ud til Kattegat! Så snyd dig ikke selv for en tur udendørs, for også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både store og små - alt imens du får masser af frisk havluft og nyder det frie udsyn over det store åbne hav.

Det er blandt andet udenfor, at du finder lagunen og det skønne sælanlæg, hvor vores sæler holder til i naturlige omgivelser kun adskilt fra havet af en stenmole. Du forelsker dig helt sikkert i vores dygtige sæler, når de under dagens fodringer hapser sild, lærer bogstaver og springer højt ud af vandet.

Bagefter kan børnene slå sig løs på den udendørs legeplads blandt de store havdyr, der er klar på gemmeleg! På legepladsen har vi på bedste Georg Georgløs-vis også bygget en kæmpestor vandinstallation, hvor der skal pjaskes, sjaskes og bygges dæmninger! Der er også en stor sandkasse, hvor der skal bygges sandslotte og laves sandkager - og hele sommerferien kan du fange en krabbe, der kan nappe!

Når der skal slappes af, kan I tage madpakken med op på den store tagterrasse, hvor hele familien får frisk havluft fra første parket – eller hvad med at nyde en kop kaffe eller is udenfor ved legepladsen og lade roen sænke sig, mens børnene leger.

Se dagens aktivitetsprogram

Planlæg dit besøg

Læs om oplevelser i sommerferien

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her