Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!
Udenfor

Et hav af oplevelser udenfor i Kattegatcentret!

Inde godt, ude ligeså godt i Kattegatcentret!


Snyd dig ikke selv for en tur udendørs, når du er i Kattegatcentret! For også her vrimler det med spændende oplevelser og aktiviteter for både store og små - alt i mens du nyder det frie udsyn over det store åbne hav. Måske er du heldig at spotte marsvin og sæler, mens mågerne skriger om kap med bølgebruset!

Det er blandt andet udenfor, du finder lagunen og det skønne sælanlæg, hvor vores sæler holder til i naturlige omgivelser kun adskilt fra havet af en stenmole.

Udendørs legeplads for børnene


Børnene har sikkert allerede fundet legepladsen med de store havdyr og masser af vandsjov, så sæt dig godt til rette og få vind i håret. Bagefter kan I tage madpakken med op på den store tagterrasse, hvor hele familien får frisk havluft fra første parket!Et hav af oplevelser udenfor i sommerferien


Når det er sommer, kan du blandt andet også konkurrere om at fange dagens største krabbe og skrige om kap på en vild tur i Rib båd med bølgehop, vind i håret og skumsprøjt for fuld skrue.

Læs mere om vores hav af sommerferieaktiviteter herSe, hvilke aktiviteter, vi har programmet i dag

Læs mere om den store legeplads her

Læs mere om sæler og sælanlæg her

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret herTil toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her