Køb billet online & spar
Kickstart dagen med vinterbadning i Kattegatcentrets nye vinterbadeklub!
Vinterbadning

Vinterbadning i Kattegatcentrets vinterbadeklub

Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!

Smuk solopgang, bølgeskvulp, et koldt gys, en hyggesnak og en varm kop kaffe. Så dejlig kan en morgen være, hvis man er med i Kattegatcentrets vinterbadeklub.

Vi vinterbader i Kattegatcentrets lagune med badebro lige ved siden af sælerne. Der er mulighed for indendørs omklædning, samt et dejligt varmt bad.

Efter vinterbadningen får vi en hyggesnak og Kattegatcentret byder på en kop varm the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.

TID

Vi vinterbader i Kattegatcentrets vinterbadeklub hver tirsdag og fredag kl. 08.15 fra den 10. oktober 2023 - 30. april 2024 (undtagen Langfredag).

PRISER FOR VINTERBADNING

  • Hele sæson 2023 - 24 (10. oktober 2023 - 30. april 2024): Du kan få adgang til vinterbadeklubben med et årskort til Kattegatcentret. Med et årskort kan du vinterbade på livet løs, nyde godt af alle årskortets andre fordele og besøge os ligeså tit du vil hele året!
  • Vil du kun bade én gang, koster det 30 DKK.


TILMELDING TIL VINTERBADNING

Tilmelding til vinterbadning til Lone Mouritsen på lm@kattegatcentret.dk. Du behøver kun at tilmelde dig første gang, du kommer.

Køb årskort her - og læs mere om de mange fordele

Køb gavekort - til et hav af oplevelser i Kattegatcentret


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her