Besøg os denne sommer og spar 50%
Kickstart dagen med vinterbadning i Kattegatcentrets nye vinterbadeklub!
Vinterbadning

Vinterbadning i Kattegatcentrets vinterbadeklub

Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!

Smuk solopgang, bølgeskvulp, et koldt gys, en hyggesnak og en varm kop kaffe. Så dejlig kan en morgen være, hvis man er med i Kattegatcentrets vinterbadeklub.

Vi vinterbader i Kattegatcentrets lagune med badebro lige ved siden af sælerne. Der er mulighed for indendørs omklædning, samt et dejligt varmt bad.

Efter vinterbadningen får vi en hyggesnak og Kattegatcentret byder på en kop varm the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.

TID
Vi vinterbader i Kattegatcentrets vinterbadeklub hver tirsdag og fredag kl. 08.15 fra den 22. oktober 2019 - 1. maj 2020!

PRISER FOR VINTERBADNING

  • Hele sæson 2019-20 (22. oktober - 1. maj): Du kan få adgang til vinterbadeklubben med et årskort til Kattegatcentret. Med et årskort kan du vinterbade på livet løs, nyde godt af alle årskortets andre fordele og besøge os ligeså tit du vil hele året!
  • Pris for én gang: 30 DKK.

TILMELDING TIL VINTERBADNING
Tilmelding til vinterbadning senest dagen før kl. 14 til Lone Mouritsen på lm@kattegatcentret.dk.

Køb årskort her - og læs mere om de mange fordele

Køb gavekort - til et hav af oplevelser i Kattegatcentret

Læs om oplevelser i sommerferien 2020 herTil toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her