Køb billet
Oplevelser i vinterferien

Oplevelser i vinterferien 2022 - bliv bidt af havet!

I vinterferien (uge 7) står Kattegatcentret klar med et hav af oplevelser, der bider sig fast for altid!

ET HAV AF FODRINGER & DYREOPLEVELSER I VINTERFERIEN

I vinterferien kan du bl.a. opleve 200 forunderlige, farvestrålende arter af havdyr – fra den mindste gople til vores store sandtigerhaj og alle hans venner. Hver dag fodrer og træner vi også hajerne i den tropiske hajtank. Her får du for alvor indsigt i de fascinerende hajer, når hajfinner skærer sig gennem vandet, og faretruende tandsæt flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd.

Vi fodrer også dagligt i det kæmpestore Oceanarium, så gi’ lige dykkeren en haj-five – han har lækkerier med til et mylder af fisk fra Kattegat. Og forelsk dig i de dygtige sæler, når de flere gange om dagen hapser sild og lærer bogstaver! Mød også Hav-eksperten, der får dig tættere på de forunderlige havdyr, end du nogensinde har været før.

Ekstra i vinterferien: Doktor Knivskarp & køleskabsmagneter

Som noget EKSTRA i vinterferien, får vi onsdag den 16/2 kl. 11 fornemt besøg af Doktor Knivskarp, der dissekerer en vaskeægte pighaj. Og tirsdag den 15/2 & torsdag den 17/2 fra kl. 10.30-13.30 kan du forevige din vinterferie-oplevelse i Kattegatcentret og lave din helt egen køleskabsmagnet!

SÆROPLEVELSER I VINTERFERIEN

Er du på jagt efter en oplevelse ud over det sædvanlige i vinterferien, så har vi også spændende særarrangementer på programmet. Du kan nemlig springe ud på dybt vand og booke et dyk hos hajerne i vinterferien - og du har også en enestående chance for at rulle soveposen ud og sove om kap med hajerne!

Vi har åbent fra 10-17 i vinterferien, og der er nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time. Vi ses!

Se dagens program i vinterferien

Køb billet online

Bliv bidt af havet i vinterferien 2022!
Fodringer i vinterferien

Oplev et hav af fodringer i vinterferien

I vinterferien kan du blandt andet opleve fodring og træning af både hajer og sæler - og menuen står på masser af fisk!


Plask! Oplev de nuttede sæler hapse sild

Hver dag i vinterferien kl. 12 & 15 fodrer og træner vi vores tre spættede sæler, Liv, Felix og Tulle, i det store udendørs naturanlæg. Her kan du opleve dem hapse sild og lave numre for fuld udblæsning! Sælerne er rigtig dygtige – de kan både genkende bogstaver og springe højt ud af vandet!


Læs mere om fodring og træning af sæler her


Gi' dykkeren en haj-five

Vores rovdyr tør godt spise af hånden! Hver dag kl. 13 i vinterferien trækker vores dyrepasser i dykkerdragten og fylder sin spand med alt godt fra havet. Han skal nemlig ned i Kattegatcentrets største akvarium - det 1,5 millioner liter store Oceanarium, for at fodre hajer, havål, stør og et væld af andre dyr fra Kattegat – og du kan følge det hele fra den store panoramarude og give dykkeren en haj-five!


Læs mere om dykkerfodring i Oceanariet her


OPLEV FODRING OG TRÆNING AF HAJER I VINTERFERIEN

Kl. 14 i vinterferien er der ekstra store fisk på menuen, når de store, tropiske hajer i hajtanken skal fodres og trænes. Oplev faretruende tandsæt flå fladfisk ud af dyrepasserens hånd og få et chok, når Danmarks eneste sandtigerhaj laver sit overraskelsesangreb! Oplev også vores fascinerende træning af vores store nursehajer - vær klar til at falde på halen, når de ruller rundt på ryggen som en labrador!


Læs mere om træning og fodring af hajer her

Kom helt tæt på dyrene med hav-eksperten i vinterferien.
Mød Hav-eksperten

Kom helt tæt på dyrene med Hav-eksperten i vinterferien

Mød Hav-eksperten i vinterferien, der nok skal få dig tættere på de forunderlige havdyr, end du nogensinde har været før!


Hver dag kl. 11 & 15.30 i vinterferien står Hav-eksperten klar, og han har masser af sjove oplevelser i ærmet! Måske skal I se på forhistoriske dolkhaler, røre ved spidse hajtænder eller fodre de små hajer i hajtanken! Der er et hav af muligheder, for hos os kigger du ikke bare gennem ruden. Vi har åbne akvarier med vandsprøjt, lugte og lyde, og i rørebassinerne kan du ”klappe” en haj, lege gemmeleg med fladfiskene og holde i hånd med søstjerner og krabber.


Læs mere om Hav-eksperten her


Se dagens program i vinterferien her

Køleskabsmagnet

Lav din egen køleskabsmagnet i vinterferien!

I vinterferien kan du tirsdag & torsdag lave din helt egen køleskabsmagnet.


Som noget EKSTRA i vinterferien har du tirsdag den 15/2 og torsdag den 17/2 kl. 10.30-13.30 mulighed for at lave din helt egen køleskabsmagnet - og forevige din vinterferie-oplevelse i Kattegatcentret.


Det eneste du skal gøre, er at tage et foto under dit besøg i Kattegatcentret og derefter besøge vores aktivitetsstand, hvor vi står klar til at hjælpe dig med at lave din personlige køleskabsmagnet. Så får du et evigt minde med hjem fra en dejlig dag.

Se dagens vinterferie-program her

Dr. Knivskarp dissekerer en pighaj onsdag i vinterferien.
Hajdissektion i Vinterferien

Oplev Dr. Knivskarp dissekere en vaskeægte pighaj!

Mød Doktor Knivskarp onsdag den 16/2 i vinterferien og følg med på tætteste hold, når han dissekerer en vaskeægte pighaj!


I vinterferien får vi fornemt besøg af Doktor Knivskarp - og han har taget en pighaj med! Hvor stor er pighajens hjerne, hvordan føles dens skind, og hvor sidder pighajens hjerte? Det bliver også spændende at se, hvad der gemmer sig i maven – en stime af sild, måske?


Alt det og meget mere finder Doktor Knivskarp ud af, når han dissekerer en pighaj onsdag den 16/2 kl. 11!


Doktor Knivskarp ved alt om hajer og alverdens havdyr – så bare spørg løs!

Se dagens program i vinterferien her

I vinterferien kan du både dykke og sove med hajer!
Særoplevelser i vinterferien

Dyk eller overnat med hajer i vinterferien

Er du på jagt efter en oplevelse ud over det sædvanlige i vinterferien, så har vi også spændende særarrangementer på programmet.


Overnat hos hajerne i vinterferien

I vinterferien har du en enestående chance for at rulle soveposen ud og sove om kap med hajerne. Men der er rift om pladserne til vores populære overnatningsarrangement "Zzzov med hajerne for familier", så vil du sikre hele familien en soveplads, skal du skynde dig!

Læs mere og book "Zzzov med hajerne for familier" her


Dyk med hajer i vinterferien

I vinterferien kan du også dykke med hajer - hvad enten du er uøvet eller erfaren dykker. Professionelle dykkerinstruktører står klar til at give dig oplevelser for livet, og du kan være sikker på, at sikkerheden er helt i top. Book et prøvedyk i det 1,5 millioner liter store Oceanarium - og er du certificeret dykker, venter de store, tropiske hajer på dig i hajtanken!

Læs mere og book dit hajdyk her

Dyk ned i et hav af oplevelser og aktiviteter i vinterferien 2022 (uge 7) i Kattegatcentret.
Program vinterferien (uge 7)

Nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time i vinterferien!

Her kan du se hele det spændende program for vinterferien 2022 (uge 7) i Kattegatcentret. Der er noget for både børn og voksne - og nye oplevelser og aktiviteter på programmet hver time!

Vi har åbent hele vinterferien (uge 7) fra kl. 10-17! Vi ses!

PROGRAM VINTERFERIEN 12.-20. februar 2022 (UGE 7)

10.00: Juhuuuu ... Kattegatcentret åbner! Bliv bidt af havet i vinterferien!

10.30-13.30 den 15/2 & 17/2: Lav din helt egen køleskabsmagnet

11.00: Kom helt tæt på dyrene med Hav-eksperten! (Undtagen onsdag den 16/2)

11:00 onsdag den 16/2: Dr. Knivskarp dissekerer en pighaj

11.30: Så er der film for store og små havnørder!

12.00: De søde sæler trænes og fodres i lagunen

13.00: Dykkeren fodrer fisk i Oceanariet

14.00: Haps! Tid til fodring og træning af de store hajer

15.00: De søde sæler fodres og trænes igen ... de fortjener en klapsalve!

15.30: Kom helt tæt på dyrene med Hav-eksperten!

17.00: Du er nu blevet bidt af havet i vinterferien, og Kattegatcentret siger tak for i dag!

Se også dagens program i aktivitetskalenderen

Køb billet online

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her