Køb billet online & spar
Kattegatcentret skruer helt op for vinterhyggen med vinterkonceptet vinterfisk!
Vinterhygge med vinterfisk

Uhmmm ... vinterhygge med Vinterfisk i Kattegatcentret!

Det er blevet vintertid i Kattegatcentret, hvor vi med vores koncept "Vinterfisk" skruer helt op for vinterhyggen fra og med lørdag den 2. november.


I modsætning til mange landdyr, går Kattegatcentret og dets mange havdyr ikke i vinterhi. Tværtimod skruer vi helt op for vinterhyggen, når vi fra og med lørdag den 2. november igen søsætter vinterkonceptet Vinterfisk.


Hyggelig vinterstemning

I denne mørke vintertid vil Kattegatcentret være en varm og hyggelig oase med levende lys i de mange lanterner og bløde lammeskind på stole og bænke. I Kattegatcentrets hyggelige Café Kattegat kan du nyde friskbrygget, økologisk kaffe alt imens vind og vejr rusker udenfor. I caféen finder du også et hav af lækkerier, der er baseret på lokale og bæredygtige råvarer.


Læs mere om Café Kattegat her


Tjek åbningstider i vores aktivitetskalender

Vinterbadning i Kattegatcentrets vinterbadeklub.
Kattegatcentrets vinterbadeklub

Vinterbadning er tilbage!

Kattegatcentrets hyggelige vinterbadeklub inviterer igen i år til en iskold dukkert i lagunen lige ved siden af sælerne!


Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!


Igen i år åbner Kattegatcentret lagunen op for alle vandhunde, der ikke er bange for en iskold dukkert. Der er mulighed for indendørs omklædning før og efter, at turen går til lagunens lille badebro. Efter vinterbadningen vil der være hyggesnak, og vi byder på en kop varm the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.


Vinterbadning er for alle og finder sted hver tirsdag og fredag kl. 08.15 fra den 22. oktober 2019 - 1. maj 2020!


PRISER OG ADGANG TIL VINTERBADNING

Køb et årskort til Kattegatcentret og bliv en del af de seje vinterbadere, og få samme tid fri adgang til Kattegatcentrets mange andre oplevelser og aktiviteter. Der kan også betales per gang, hvor prisen vil være 30 DKK.

Læs mere om vinterbadning her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2023
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her