Utallige lanterner oplyser Kattegatcentret, på stole og bænke ligger bløde lammeskind, og i caféen er der behagelige lænestole, hvor man med en kop friskbrygget stempelkaffe og et stykke lækkert hjemmebagt kage kan nyde den smukke udsigt over Kattegat - uhmmm, der er vinterstemning i Kattegatcentret!
Kattegatcentret går nemlig ikke i vinterhi, men skruer med vinterkonceptet Vinterfisk tværtimod helt op for vinterhyggen fra den 1. november 2014 til den 1. marts 2015.
Vinterfisk i Kattegatcentret

Kattegatcentret går i Vinterfisk

Vintertid i Kattegatcentret


I modsætning til mange landdyr, går Kattegatcentret og dets mange havdyr, ikke i vinterhi. Tværtimod skruer vi op for vinterhyggen, når vi fra og med den 1. november søsætter vinterkonceptet Vinterfisk, der vil strække sig helt til den 26. februar 2017.

Hyggelig vinterstemning


I denne mørke vintertid vil Kattegatcentret være en varm og hyggelig oase, med levende lys i de mange lanterner og bløde lammeskind på stole og bænke. I Kattegatcentrets egen café kan man nyde friskbrygget, økologisk kaffe alt imens vind og vejr rusker udenfor. I caféen finder du et hav af lækkerier, der er baseret på lokale og bæredygtige råvarer.
Læs mere om caféen her

Læs mere om de spændende oplevelser i vinterferien

OBS: Husk, at vi har lukket hver mandag i november, december og januar.
Tjek åbningstider i vores aktivitetskalenderVintertid er juletid


Traditionen tro åbner Kattegatcentret op for det hyggelige julemarked, hvor et hav af boder vil indtage Kattegatcentret.

Den 19. og 20. november kan alle komme i julestemning til det årlige julemarked. Kattegatcentret vil blive pyntet i julens ånd og en liflig duft af brændte mandler vil sprede sig i alle kroge og hjørner af Kattegatcentret.

Begge dage på julemarkedet vil der være et hav af spændende juleboder, hvor du kan købe oceaner af julelækkerier, julegaver, julepynt, pakkekalendergaver og meget, MEGET mere. Så tag venner og familie med i Kattegatcentret og kom i julestemning.

JULEMARKEDET HAR ÅBENT BEGGE DAGE FRA KL. 10-17


Vinterbadning er tilbage!


Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!

Igen i år åbner Kattegatcentret lagunen op for alle vandhunde, der ikke er bange for en iskold dukkert. Der er mulighed for indendørs omklædning før og efter, at turen går til lagunens lille badebro. Efter vinterbadningen vil der være hyggesnak og vi byder på en kop varm the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.

Vinterbadning er for alle og finde sted hver tirsdag og fredag kl. 08.15 fra den 25. oktober 2016 - 11. april 2017!

PRISER OG ADGANG TIL VINTERBADNING


Køb et årskort til Kattegatcentret og bliv en del af de seje vinterbadere, og få samme tid fri adgang til Kattegatcentrets mange andre aktiviteter.
Der kan også betales per gang, hvor prisen vil være 30 DKK.

Læs mere om vinterbadning her


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her