Kattegatcentret skruer helt op for vinterhyggen med vinterkonceptet vinterfisk!
Vinterhygge med vinterfisk

Uhmmm ... vinterhygge med Vinterfisk i Kattegatcentret!

Det er blevet vintertid i Kattegatcentret, hvor vi med vores koncept "Vinterfisk" skruer helt op for vinterhyggen.

I modsætning til mange landdyr, går Kattegatcentret og dets mange havdyr ikke i vinterhi. Tværtimod skruer vi helt op for vinterhyggen, når vi fra og med lørdag den 3. november igen søsætter vinterkonceptet Vinterfisk.

Hyggelig vinterstemning


I denne mørke vintertid vil Kattegatcentret være en varm og hyggelig oase med levende lys i de mange lanterner og bløde lammeskind på stole og bænke. I Kattegatcentrets hyggelige Café Kattegat kan du nyde friskbrygget, økologisk kaffe alt imens vind og vejr rusker udenfor. I caféen finder du også et hav af lækkerier, der er baseret på lokale og bæredygtige råvarer.

Læs mere om Café Kattegat her

OBS: Husk, at vi har lukket hver mandag i november, december og januar samt den 10.-16. december.

Tjek åbningstider i vores aktivitetskalender

Læs om juleoplevelser i december måned her
Kæmpe julemarked i Kattegatcentret.
Kæmpe julemarked

Vintertid er også julemarked-tid

Ta' familien med til Kattegatcentrets store julemarked den 17.-18. november 2018 og kom i julestemning blandt hajer, søstjerner og julestjerner, alt imens du dykker ned i et hav af spændende juleboder med alt, hvad julehjertet begærer!

Den 17. og 18. november kan alle komme i julestemning til årets kæmpe julemarked i Kattegatcentret. Kattegatcentret vil blive pyntet i julens ånd og en liflig duft af æbleskriver og brændte mandler vil sprede sig i alle kroge og hjørner af Kattegatcentret.

Begge dage på julemarkedet vil der være et hav af spændende juleboder, hvor du kan købe oceaner af julelækkerier, julegaver, julepynt, pakkekalendergaver og meget, MEGET mere. Så tag venner og familie med i Kattegatcentret og kom i julestemning til årets kæmpe julemarked!

Læs mere om årets kæmpe julemarked her

Køb julegaver med varigt bid i webshoppen

Vind vilde adventsgaver i vores sælsomme adventskalender
Vinterbadning i Kattegatcentrets vinterbadeklub.
Kattegatcentrets vinterbadeklub

Vinterbadning er tilbage!

Kattegatcentrets hyggelige vinterbadeklub inviterer igen i år til en iskold dukkert i lagunen lige ved siden af sælerne!

Gør som vores glade sæler – start dagen med et velgørende gys!

Igen i år åbner Kattegatcentret lagunen op for alle vandhunde, der ikke er bange for en iskold dukkert. Der er mulighed for indendørs omklædning før og efter, at turen går til lagunens lille badebro. Efter vinterbadningen vil der være hyggesnak, og vi byder på en kop varm the eller friskbrygget økologisk kaffe til kun 5 kr.

Vinterbadning er for alle og finder sted hver tirsdag og fredag kl. 08.15 fra den 23. oktober 2018 - 16. april 2019!

PRISER OG ADGANG TIL VINTERBADNING


Køb et årskort til Kattegatcentret og bliv en del af de seje vinterbadere, og få samme tid fri adgang til Kattegatcentrets mange andre oplevelser og aktiviteter. Der kan også betales per gang, hvor prisen vil være 30 DKK.

Læs mere om vinterbadning her


Læs om juleoplevelser i december måned her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her