Nyhed: Cool pingviner!

Her kan du læse mere om Kattegatcentrets nye pingvinanlæg i to etager. Du kan også dykke ned i en masse spændende viden og fakta om verdens 18 arter af pingviner. Velkommen til pingvinernes forunderlige verden!

Nyhed

Pingviner i Kattegatcentret


Det er en oplevelse i verdensklasse at besøge Kattegatcentrets nye pingvinanlæg i to etager, hvor du kommer helt tæt på verdens hurtigste pingvin.

Kattegatcentrets nye pingvinanlæg i to etager er ét af kun otte pingvinanlæg i verden, hvor du står i samme rum som subantarktiske pingviner. Her møder du pingvinerne både over og under vand, for pingvinanlægget er nemlig delt i to etager. Én over vand, og én under vand.

I øverste etage står du i et bjergtagende klippelandskab fra Sydhavet og er helt tæt på pingvinerne - i både lugten, lydene og kulden! Der er ikke nogen tyk rude, som adskiller jer, og det bliver et sansemættet stævnemøde med pingvinkoloniens fascinerende beboere.

På nederste etage skruer vi igen op for varmen, og her er der tiltrængt fred og meditativ ro til at betragte verdens hurtigste pingvin tage sine imponerende flyveture gennem det 200.000 liter store bassin.

Om pingvinanlægget

DOF Birdlife og Kattegatcentret har indgået et partnerskab for pingviner.

Læs mere

En pingvin er ikke bare en pingvin

Pingvinerne står på tynd is. Læs om de seks største trusler mod pingviner.

Læs mere

Pingvinen er truet fra flere kanter


Oliespild

Bifangst

Overfiskeri

Klima forandringer

Invasive Arter

Tab af levested

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her