Pingvinerne kommer midt juli
Kattegatcentrets nye pingvinanlæg bliver et helt ekstraordinært pingvinanlæg. I det nye anlæg i to etager kan du nemlig møde subantarktiske pingviner helt tæt på.
Pingvinanlæg

Et topmoderne pingvinanlæg i verdensklasse

OBS. Pingvinanlægget er endnu ikke åbnet. Vi forventer at åbne midt i juli.


Kattegatcentrets nye pingvinanlæg åbner i sommeren 2022 (midt juli) og bliver et helt ekstraordinært pingvinanlæg. I det nye anlæg i to etager kan du nemlig møde subantarktiske æselpingviner helt tæt på.

Kom helt tæt på pingvinerne

Kattegatcentrets nye pingvinanlæg med æselpingviner er delt i to etager. Én over vand, og én under vand. I øverste etage står du helt tæt på pingvinerne i lugten, i lydende og i kulden! Der er ikke nogen tyk rude, som adskiller jer, og det bliver et sansemættet stævnemøde, hvor du lærer pingvinerne rigtig godt at kende. I underetagen er der tiltrængt fred og meditativ ro for pingvinernes skrig, så her kan du fordybe dig i pingvinernes imponerende flyvetur gennem vandet.

Vi bygger et topmoderne pingvinanlæg

Det kræver sit at bygge et sådant pingvinalæg. Et topmoderne ventilationsanlæg tillader mødet med pingvinerne helt tæt på. Et kompliceret lyssystem imiterer døgnrytmen i Subantarktis, så pingvinerne føler sig hjemme, og kan leve deres liv på rette vis. Et avanceret filtreringsanlæg sorterer fjer, skidt og snavs fra, så vandkvaliteten altid er i top.

Mød verdens hurtigste pingvin

Anlæggets beboere bliver æselpingviner. Verdens hurtigste pingvin med en top hastighed på 36 km/t! Æselpingvinen har fået sit navn for sit brogede æsellydende kald. Det er en lille pingvin med en stor personlighed, og I kan godt glæde jer til at møde hinanden!

Kattegatcentrets nye pingvinanlæg åbner i sommeren 2022 (midt juli)!

Læs mere om vores kommende pingvinoplevelse her

Du kan læse mere om æselpingviner her

Vores subantarktiske pingviner kommer fra Europa

Få fakta og spændende viden om pingviner her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her