Køb billet online & spar
Tilmeld dig som hajfodrer i Kattegatcentret.
Bliv hajfodrer

Har du Zzzzovet med hajerne? Så tilmeld dig som hajfodrer!

Vi håber, du har haft en sjov aften og nat i Kattegatcentret til "Zzzzov med hajerne", og at hajerne har givet dig en masse gode oplevelser!

Kom gratis igen - og bliv hajfodrer!

Med dit diplom fra "Zzzzov med hajerne" i hånden kan du blive hajfodrer, hvis du besøger Kattegatcentret i én af skoleferierne - og dit diplom giver dig tilmed gratis entré!

Det er de små, tropiske hajer i hajtanken, som du skal hjælpe med at fodre, og aktiviteten starter kl. 10.15. Tilmeld dig i god tid eller senest dagen før - og husk at tage dit diplom med. Der er plads til 20 deltagere pr. gang.

20% rabat til forældre og søskende

Og hvis du gerne vil have dine forældre og søskende med, får de 20% rabat på deres entrebillet, når du har dit diplom med (kan ikke kombineres med andre rabatter). Begge tilbud gælder ét år fra du har fået dit diplom.

Se, hvilke datoer, DU kan blive hajfodrer - og tilmeld dig aktiviteten her:

Tilmeld dig som hajfodrer!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her