Køb billet
Helt Vildt

Norddjurs Naturvidenskabsfestival 2021

I 2021 afholdes Norddjurs Naturvidenskabsfestival i Kattegatcentret under overskriften "HELT VILDT!". Festivalen er for 6.-10. klassetrin og arrangeres i tæt samarbejde med Norddjurs Skoletjeneste, ASTRA og arrangørgruppen bag festivalen. Norddjurs Naturvidenskabsfestival er støttet af Nordea Fondens naturvidenskabelige festivalpulje.


NVF


Vi håber at kunne afholde naturvidenskabsfestival under normaliserede forhold. Vores klare ambition er stadigvæk at lave en festival, hvor eleverne er nysgerrige, undersøgende og afprøvende. Men vi må selvfølgelig tage højde for gældende restriktioner.


HVORNÅR

Tirsdag den 28. september og onsdag den 29. september 2021 - begge dage fra kl. 09.30 - 13.00.

OBS: Af coronahensyn, har vi delt det op i år, så Auning Skole + andre, kan tilmelde sig tirsdag og Søren Kanne Skole kun kan tilmelde sig onsdag. På den måde sørger vi for, ikke at blande skolerne mere end højst nødvendigt. Programmet er det samme for begge dage. Det specifikke program kommer online her snarest.


GRATIS ADGANG TIL KATTEGATCENTRET

Kattegatcentret åbner i forbindelse med festivalen dørene for alle skoleklasser fra Norddjurs Kommune - også friskoler og efterskoler.


Der kan deltage ca. 650 elever pr. dag, og alle skoler fra Norddjurs, der tilmelder sig inden for tilmeldingsfristen, vil blive tilgodeset med et vist antal elever.


GRATIS TRANSPORT

Norddjurs Skoletjeneste dækker transporten for folkeskoler i Norddjurs - der ikke kommer fra selve Grenaa.


TILMELDINGSFRIST

Sidste frist for tilmelding er den 10. september. Tilmelding og reservation af bus skal ske til Rita Mogensen på mail: rim@norddjurs.dk. Husk at skrive, hvilken dag, I gerne vil komme.


Spørgsmål til dagen sendes til Søren Koops Forsberg på mail: sf@kattegatcentret.dk.


NVF


FORMÅL MED DAGEN

Naturvidenskabsfestivalen giver eleverne et godt indtryk af, hvordan ny teknologi og naturvidenskab fungerer i praksis og inspirerer dem fagligt i denne retning.


Du kan som lærer hente inspiration i dagens program til dine undervisningsforløb inden for fx fysik, kemi, matematik, biologi og sundhed. Og du kan møde lærere fra andre skoler og pædagogiske konsulenter i festivalens V.I.P. område.


Prik gerne til din kollega - han/hun er måske ikke opmærksom på festivalen!


OPGAVEARK TIL FESTIVALEN

Opgaverne er under udvikling, og vil være at finde HER PÅ SIDEN, når vi kommer tættere på festivalen. Svarene findes på standene.

Vi anbefaler, at I printer og gennemgår opgavearket med jeres elever hjemmefra.


DELTAG SELV SOM UDSTILLER

Skoler er meget velkomne til at deltage med en stand bemandet med egne elever og formidle et naturfagligt emne, man har arbejdet med på skolen. Festivalen kan på den måde bruges i arbejdet med et fællesfagligt fokusområde. Kontakt Søren Koops Forsberg på sf@kattegatcentret.dk for at høre mere.


NVF


LÆRER PÅ NATURVIDENSKABSFESTIVALEN

På festivalen vil der være inspiration til den fællesfaglige naturprøve og andre projekter, ligesom du som lærer har en unik mulighed for at netværke og etablere nye samarbejder med de mange eksterne læringsmiljøer, der har en stand. Der vil også være materiale, du kan tage med hjem.

Vi vil have tablets liggende i lærerområdet. Her håber vi, at I vil tage jer 5 minutter til at evaluere vores arrangement. Gør det gerne, mens I nyder kaffen.


DEM KAN DU MØDE PÅ NATURVIDENSKABSFESTIVALEN I KATTEGATCENTRET:

• Viden Djurs

• Grenaa Gymnasium

• Hovedet i Havet

• Vandcenter DJURS

• Baunhøj Mølle

• Norddjurs Skoletjeneste

• Auning Skole & Vildskab

• Reno Djurs

• Det Grønne Museum

• Projekt "Danmarks vildeste Kommune"

• Kattegatcentret


Siden opdateres løbende....

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2022
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her