Besøg Kattegatcentret - og bliv bidt af havet!
Saltvandsakademiet

SALTVANDSAKADEMIET: BLIV BLÅ AGENT I SOMMERFERIEN!

Kattegatcentret inviterer de 6-9 årige på spændende sommercamp! En nyhed, vi kalder "Saltvandsakademiet" - og hvor du har mulighed for at blive uddannet Blå Agent - Havets beskytter!

I uge 27, 28 og 29 udnævner vi Kattegatcentret til havnørdernes hovedstad for børn mellem 6 og 9 år, som vil opleve dyrene, naturen og arbejdet som dyrepasser helt tæt på.

Saltvandsakademiet er en sommercamp for hav-interesserede børn, som har lyst til at bruge fem spændende dage i dyrenes og havets tjeneste.

Med fællesskabet i centrum, guider vi børnene igennem et oplevelsespakket program, som er meget ud over det sædvanlige. Børnene inviteres blandt andet med om bag kulissen og møder personalet i Kattegatcentret. Her skal de hjælpe med at tilberede mad til Kattegatcentrets mange dyr og løse spændende opgaver i akvariet - præcis som en rigtig dyrepasser.

Børnene bliver den første dag også udstyret med deres helt egne uniformer, som de skal personliggøre med fantastiske gyotaku tryk (fisketryk).


Bliv uddannet Blå Agent - havets beskytter


Kattegatcentret ligger kun et skumsprøjt fra havet, og derfor skal vi i løbet af ugen selvfølgelig også have våde hænder og sand i skoene. Det kan både være, når vi prøver at tilberede vores egen krabbesuppe og oplever vejen fra bund til mund, tager på ”Beach Cleanup” og sætter fokus på plastik i verdenshavene, eller når vi hjælper biologerne med at fange føde til dyrene i akvariet. Vi har en hyggelig base udendørs, hvor vi på lammeskind og i røg fra bålet kan spise et, eller flere af dagens fire måltider/snacks.

I løbet af ugen bliver børnene ”bidt af havet” og gør sig samtidig fortjent til at blive uddannet ”Blå Agent - Havets beskytter". Saltvandsakademiet giver børnene redskaber og motivation til at gøre en indsats for at beskytte livet i havet, og får samtidigt kendskab til den fantastiske verden, der skjuler sig under overfladen.


Tilmeld dig Saltvandsakademiet


Så kan du heller ikke få nok af havet, og er du i forvejen lidt af en vandhund? Så skynd dig at tilmelde dig nedenfor og bliv Blå Agent - og vær med til at gøre en forskel for livet i havet.

Læs mere om oplevelser i sommerferien 2020 her

FAKTA OM SALTVANDSAKADEMIET

Datoer:


Uge 27: 29. juni-3. juli (OBS: UGE 27 ER FULDT BOOKET)

Uge 28:
6.-10. juli (STADIG LEDIGE PLADSER)

Uge 29: 13.-17. juli (STADIG LEDIGE PLADSER)

Alle dage fra kl. 08.00-15.00

Bemærk:

  • Vi gør opmærksom på, at der skal være min. 10 deltagere, før holdet bliver oprettet
  • Der vil være en fast underviser tilknyttet holdet hele ugen

Pris:


Pris pr. deltager kun 1.800,- kr. pr. barn

I prisen er inkluderet:

  • 4 måltider (morgenmad, frokost og snackpauser formiddag og eftermiddag)
  • Sej Blå Agent uniform

Aldersgruppe:


6 - 9 år
(Rammer du lige præcis udenfor aldersgruppen, så lad os tage en snak!)

Husk at medbringe:


  • Tøj der passer til vejret, da en del af undervisningen og aktiviteterne foregår udendørs

Spørgsmål?


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim Kofoed, biolog og underviser i Skoletjenesten, på mail: kk@kattegatcentret.dk
 Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her