Køb billet online & spar
Saltvandsakademiet

SALTVANDSAKADEMIET: BLIV UDDANNET BLÅ AGENT!

Er du mellem 7-11 år? Så er du parat til at rejse under overfladen og tage på et spændende eventyr til havnørdernes hovedstad "Saltvandsakademiet", hvor du har mulighed for at blive uddannet Blå Agent - Havets beskytter!

Saltvandsakademiet er en sommercamp for hav-interesserede børn, som har lyst til at bruge fem spændende dage i dyrenes og havets tjeneste. Se videoen og klik dig derefter ind på den camp, der passer til lige netop dit barn!


Læs mere om Saltvandsakademiet 7-11 år


FÅ FRI ENTRÉ – RESTEN AF DIT LIV!

Skal du på Saltvandsakademiet for tredje gang? Så er du i sandhed blevet bidt af havet! Som en tør havsvamp har din krop suget alt tænkelig viden om havet og dets beboere til sig, og det er nu din tur til at lære fra dig. Som en hjælp til dette og som tegn på, at vi er pavestolte over dit engagement og interesse for livet i havet, giver vi dig fri entré til Kattegatcentret resten af dit liv.

Saltvandsakademiet I

7-11 år

Læs mere

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her