Kattegatcentret er lukket indtil den 21. maj.
 
Webshop

Sjaske, pjaske, soppe - her kan du bare shoppe

KATTEGATCENTRET HOLDER LUKKET

På grund af coronasituationen holder Kattegatcentret lukket. Vi åbner igen den 21. maj.

Vi følger situationen nøje og opdaterer løbende her på siden og på vores website.

Alle dyrene har det godt, og vores dygtige dyrepassere sørger for, at de har det godt.

Læs mere om covid-19 og Kattegatcentret

Hvad end du søger, kan du finde det her i webshoppen! Køb billetter og bliv bidt af havet eller køb gavekort til oplevelser for livet!

Læs om corona og Kattegatcentret - og bliv helt klar til dit besøg her

Din kurv
0
0,00 DKK
Gå til kurv
Entrébilletter
 
Antal
Pris
 
Dagsbillet barn (3-11 år)

Sjaske, pjaske, krybe, kravle – køb billet til et hav af oplevelser for de mindste! Indenfor har vi bl.a. rørebassiner for små pilfingre og udenfor en sjov vandlegeplads!

95 DKK
Dagsbillet voksen

Mærk gyset, når hajerne omringer dig. Forelsk dig i de nuttede sæler og ro i kajak på ishavet. Oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid!

175 DKK
Dagsbillet Senior (65+ år)

Er du 65 år eller derover, bliver du bidt af havet til nedsat pris!

150 DKK
Billetter kan ikke refunderes
Vi gør opmærksom på, at billetter og årskort købt online ikke kan refunderes.

Rabat kan ikke benyttes online
Har du en rabatordning andet steds fra, så kan du ikke benytte den i webshoppen.

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dine billetter på den oplyste e-mailadresse. Print billetterne og tag dem med eller fremvis dem på mobil eller tablet.

Handicaphjælpere
Handicaphjælpere med ledsagerkort har gratis entré. Handicaphjælpere uden ledsagerkort kan købe entrébillet ved ankomst til 80 kr.

Spar 20% på entréen:
Fregatten Jylland, Glasmuseet & Ree Park Safari
Gem din entrébillet fra Kattegatcentret og få 20% rabat på entréen inden for 7 dage i Ree Park Safari, Fregatten Jylland, Glasmuseet Ebeltoft.
Tilbuddet gælder 7 dage fra købsdato i hele 2020 og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Årskort
 
Antal
Pris
 
Årskort barn (3-11 år)

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

185 DKK
Årskort voksen

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

345 DKK
Årskort Senior (65+ år)

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

295 DKK
Et hav af fordele
Med et årskort får du et hav af fordele! Læs mere om alle fordelene her

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dokumentation for køb af årskort på den oplyste e-mailadresse. Print pdf-filen og tag den med - så udsteder vi dit årskort ved første besøg.
Månedspas
 
Antal
Pris
 
Månedspas barn (3-11 år)

Køb et månedspas for KUN 20 KR EKSTRA i forhold til en almindelig dagsbillet (fuld pris) og få fri entré til Kattegatcentret i en hel måned!

115 DKK
Månedspas voksen

Køb et månedspas for KUN 20 KR EKSTRA i forhold til en almindelig dagsbillet (fuld pris) og få fri entré til Kattegatcentret i en hel måned!

195 DKK
Månedspas Senior (65+ år)

Køb et månedspas for KUN 20 KR EKSTRA i forhold til en almindelig senior dagsbillet (fuld pris) og få fri entré til Kattegatcentret i en hel måned!

170 DKK
Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dokumentation for køb af månedspas på den oplyste e-mailadresse. Print pdf-filen og tag den med i Kattegatcentret - så udsteder vi dit månedspas ved første besøg, der herefter gælder 1 måned.
Årskort: TILBUD NORDDJURS
 
Antal
Pris
 
Årskort Norddjurs barn (3-11 år)

Er du barn (3-11 år) i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 185 DKK)

95 DKK
Årskort Norddjurs voksen

Er du borger i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 345 DKK)

175 DKK
Årskort Norddjurs Senior (65+ år)

Er du borger i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 295 DKK)

150 DKK
Et hav af fordele
Med et årskort får du et hav af fordele! Læs mere om alle fordelene her

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dokumentation for køb af årskort Norddjurs-tilbud på den oplyste e-mailadresse. Print pdf-filen og tag den med - så udsteder vi dit årskort ved første besøg. NB: Husk dit sygesikringsbevis første gang du kommer.
Gavekort
 
Antal
Pris
 
Gavekort på prøvedyk

Giv årets gave! Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet! Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk, find rokken på sandbunden, svøm med de store stør og send vores fem forskellige hajarter et haj-five! (Min. alder 12 år)

800 DKK
Gavekort Big Shark Dive

Et gavekort til et Big Shark Dive i hajtanken med store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj vil helt sikkert få kæben til at falde! (Kræver dykkercertifikat).

1455 DKK
Gavekort Zzzzov med hajerne for familier

Hvem drømmer ikke om at sove lige ved siden af hajerne i det store, nattemørke Kattegatcenter? Her får hele familien en uforglemmelig oplevelse! Gavekortet gælder for én person. OBS: Den ønskede dato for overnatning skal bookes separat.

475 DKK
Gavekort 300 kr.

Et gavekort til Kattegatcentret er nøglen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid! Gavekortet kan frit benyttes i Kattegatcentret fx til entré, i Butik Kattegat eller i den lækre Café Kattegat, der byder på lækre retter baseret på lokale råvarer!

300 DKK
Gavekort 400 kr.

Et gavekort til Kattegatcentret er nøglen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid! Gavekortet kan frit benyttes i Kattegatcentret fx til entré, i Butik Kattegat eller i den lækre Café Kattegat, der byder på lækre retter baseret på lokale råvarer!

400 DKK
Prøvedyk med danske hajer i Oceanariet
Gavekort på 800 kr. inkl. entré dækker ét prøvedyk med havål, stør og danske hajer i det 1,5 mio. store Oceanarium. Prøvedyk er for alle. Men man skal kunne svømme uden hjælpemidler og være sund og rask. Min. alder 12 år. Læs mere om prøvedyk her

BIG SHARK DIVE i hajtanken
Gavekort på 1.455 kr. inkl. entré dækker ét BIG SHARK DIVE i hajtanken. BIG SHARK DIVE er for certificerede dykkere. Dykket er med de store tropiske hajer i hajtanken. Læs mere om BIG SHARK DIVE her
OBS: Som Big Shark Diver skal du have dykket inden for det sidste år (eller have minimum 50 dyk i logbogen). Hvis ikke du har det, skal du booke som certificeret dykker uden erfaring. Du vil skulle gennemgå en række øvelser på dagen inden selve dykket.

Zzzzov med hajerne for familier
Gavekort på 475 kr. til 'Zzzzov med hajerne for familier' gælder for én person (barn eller voksen). Læs mere og husk at book din ønskede dato for 'Zzzzov med hajerne for familier' her

Øvrige gavekort
Øvrige gavekort kan frit benyttes i Kattegatcentret. Enten til entré eller fx i Kattegatcentrets Butik Kattegat eller Café Kattegat. Læs mere om Butik Kattegat her. Læs mere om Café Kattegat her

Fremsendelse
Gavekortet bliver ikke sendt med posten, men via mail til den oplyste mailadresse. Bemærk, at der kan gå op til 5 arbejdsdage, før du modtager dit gavekort via e-mail.
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her