Køb entrébillet online – og spar 10%
 
Webshop

Sjaske, pjaske, soppe - her kan du bare shoppe

Køb entrébilletter online og spar 10%! (Børn under 3 år er gratis).

Hvad end du søger, kan du finde det her i webshoppen! Køb billetter og bliv bidt af havet, få et hav af oplevelser sikret i et helt år med et årskort eller køb gavekort til oplevelser for livet!

Vigtig information vedr. årskortholdere og kompensation


Støt Kattegatcentret i en svær tid
Din kurv
0
0,00 DKK
Gå til kurv
Entrébilletter - spar 10% online
 
Antal
Pris
 
Dagsbillet barn (3-11 år)

Sjaske, pjaske, krybe, kravle – køb billet til et hav af oplevelser for de mindste! Indenfor har vi bl.a. rørebassiner for små pilfingre og udenfor en sjov vandlegeplads! (PRIS VED INDGANG: 95 DKK)

85,50 DKK
Dagsbillet voksen

Mærk gyset, når hajerne omringer dig. Forelsk dig i de nuttede sæler og ro i kajak på ishavet. Oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid! (PRIS VED INDGANG: 175 DKK)

157,50 DKK
Dagsbillet Senior (65+ år)

Er du 65 år eller derover, bliver du bidt af havet til nedsat pris! (PRIS VED INDGANG: 150 DKK)

135 DKK
Spar 10% online
Når du køber entrébilletter online sparer du 10%! Børn under 3 år er gratis.

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dine billetter på den oplyste e-mailadresse. Print billetterne og tag dem med eller fremvis dem på mobil eller tablet.

Gruppepris
Er I en gruppe på 20 eller derover, kan I købe entrébilletter til en særlig gruppepris ved ankomst til Kattegatcentret. Prisen for voksne er 145 kr, børn (3-11 år) 75 kr og senior 65+ år 130 kr.

Handicaphjælpere
Handicaphjælpere med ledsagerkort har gratis entré. Handicaphjælpere uden ledsagerkort kan købe entrébillet ved ankomst til 80 kr.

Spar 20% på entréen:
Fregatten Jylland, Glasmuseet & Ree Park Safari!

Gem din entrébillet fra Kattegatcentret og få 20% rabat på entréen inden for 7 dage i Ree Park Safari, Fregatten Jylland og Glasmuseet Ebeltoft. Tilbuddet gælder 7 dage fra købsdato i hele 2020 og kan ikke kombineres med andre rabatter.
Årskort
 
Antal
Pris
 
Årskort barn (3-11 år)

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

185 DKK
Årskort voksen

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

345 DKK
Årskort Senior (65+ år)

Køb et årskort og få et hav af fordele både i og udenfor Kattegatcentret!

295 DKK
Et hav af fordele
Med et årskort får du et hav af fordele! Læs mere om alle fordelene her

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dokumentation for køb af årskort på den oplyste e-mailadresse. Print pdf-filen og tag den med - så udsteder vi dit årskort ved første besøg.
Årskort: TILBUD NORDDJURS
 
Antal
Pris
 
Årskort Norddjurs barn (3-11 år)

Er du barn (3-11 år) i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 185 DKK)

95 DKK
Årskort Norddjurs voksen

Er du borger i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 345 DKK)

175 DKK
Årskort Norddjurs Senior (65+ år)

Er du borger i Norddjurs Kommune, kan du købe årskort til samme pris som en almindelig dagsbillet! Husk dit sygesikringsbevis, første gang du kommer. (NORMALPRIS: 295 DKK)

150 DKK
Et hav af fordele
Med et årskort får du et hav af fordele! Læs mere om alle fordelene her

Fremsendelse
Når betalingen er gennemført modtager du en pdf-fil med dokumentation for køb af årskort Norddjurs-tilbud på den oplyste e-mailadresse. Print pdf-filen og tag den med - så udsteder vi dit årskort ved første besøg. NB: Husk dit sygesikringsbevis første gang du kommer.
Gavekort
 
Antal
Pris
 
Gavekort på prøvedyk

Giv årets gave! Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet! Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk, find rokken på sandbunden, svøm med de store stør og send vores fem forskellige hajarter et haj-five! (Min. alder 12 år)

800 DKK
Gavekort Big Shark Dive

Et gavekort til et Big Shark Dive i hajtanken med store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj vil helt sikkert få kæben til at falde! (Kræver dykkercertifikat).

1455 DKK
Gavekort Zzzzov med hajerne for familier

Hvem drømmer ikke om at sove lige ved siden af hajerne i det store, nattemørke Kattegatcenter? Her får hele familien en uforglemmelig oplevelse! Gavekortet gælder for én person. OBS: Den ønskede dato for overnatning skal bookes separat.

475 DKK
Gavekort 300 kr.

Et gavekort til Kattegatcentret er nøglen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid! Gavekortet kan frit benyttes i Kattegatcentret fx til entré, i Butik Kattegat eller i den lækre Café Kattegat, der byder på lækre retter baseret på lokale råvarer!

300 DKK
Gavekort 400 kr.

Et gavekort til Kattegatcentret er nøglen til et hav af oplevelser, der vil bide sig fast for altid! Gavekortet kan frit benyttes i Kattegatcentret fx til entré, i Butik Kattegat eller i den lækre Café Kattegat, der byder på lækre retter baseret på lokale råvarer!

400 DKK
Prøvedyk med danske hajer i Oceanariet
Gavekort på 800 kr. inkl. entré dækker ét prøvedyk med havål, stør og danske hajer i det 1,5 mio. store Oceanarium. Prøvedyk er for alle. Men man skal kunne svømme uden hjælpemidler og være sund og rask. Min. alder 12 år. Læs mere om prøvedyk her

BIG SHARK DIVE i hajtanken
Gavekort på 1.455 kr. inkl. entré dækker ét BIG SHARK DIVE i hajtanken. BIG SHARK DIVE er for certificerede dykkere. Dykket er med de store tropiske hajer i hajtanken. Læs mere om BIG SHARK DIVE her
OBS: Som Big Shark Diver skal du have dykket inden for det sidste år (eller have minimum 50 dyk i logbogen). Hvis ikke du har det, skal du booke som certificeret dykker uden erfaring. Du vil skulle gennemgå en række øvelser på dagen inden selve dykket.

Zzzzov med hajerne for familier
Gavekort på 475 kr. til 'Zzzzov med hajerne for familier' gælder for én person (barn eller voksen). Læs mere og husk at book din ønskede dato for 'Zzzzov med hajerne for familier' her

Øvrige gavekort
Øvrige gavekort kan frit benyttes i Kattegatcentret. Enten til entré eller fx i Kattegatcentrets Butik Kattegat eller Café Kattegat. Læs mere om Butik Kattegat her. Læs mere om Café Kattegat her

Fremsendelse
Gavekortet bliver ikke sendt med posten, men via mail til den oplyste mailadresse. Bemærk, at der kan gå op til 5 arbejdsdage, før du modtager dit gavekort via e-mail.
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her