AquaSonic koncert

Køb billetter til AquaSonic i Kattegatcentret

Køb billetter til den verdenskendte undervandskoncert AquaSonic i Kattegatcentret den 24. og 25. november.


Vi afholder hele tre AquaSonic-koncerter: Én koncert fredag den 24. november kl. 18:30 og yderligere to koncerter lørdag den 25. november klokken 17.00 og 20.00.

Koncerten fredag den 24. november afholdes i samarbejde med Norddjurs Folkeuniversitet og inkluderer foredrag med hvalforsker Magnus Wahlberg fra Syddansk Universitet samt tang-tapas. Magnus Wahlberg har i 25 år arbejdet med lydoptagelser af dyr under vand lige fra pæleorm til blåhvaler, og han fortæller om, hvad dyr siger under vandet, og hvad de bruger lydene til.

OBS: KØB BILLETTER NEDERST PÅ SIDEN

Om undervandskoncerten AquaSonic

Det aarhusbaserede Between Music spiller og synger bogstaveligt talt under vand, og de har med undervandskoncerten AquaSonic skabt en fuldstændig banebrydende musikoplevelse. Udstyret med specialdesignede undervandsinstrumenter lader musikere og sangere sig nedsænke helt under vand i hver deres mandsstore akvarium og tager publikum med på en unik og fascinerende opdagelsesfærd ned i dybet på hidtil uudforsket grund.

Når der oven i den musikalske oplevelse af AquaSonic lægges Kattegatcentrets akvarier med levende fisk, lyden af plaskende hajer, duften af saltvand og det store hav uden for vinduerne, er der virkelig lagt op til en helt særlig og meget sanselig totaloplevelse, hvor koncert og spillested smelter sammen i ét.

Vi glæder os utroligt meget til at præsentere undervandskoncerten AquaSonic i den helt perfekte ramme i Kattegatcentret!

Læs mere om AquaSonic-koncerterne i Kattegatcentret her

Læs mere om kæmpe julemarked i Kattegatcentret den 18.-19. november

Køb billet til AquaSonic


AquaSonic 24.nov. 18:30

Billet til AquaSonic i Kattegatcentret den 24. november 2017 inklusiv oplæg samt tapas.

325 DKK
Køb
AquaSonic 25.nov. 17:00

Billet til AquaSonic i Kattegatcentret den 25. november 2017 klokken 17:00

225 DKK
Køb
AquaSonic 25.nov. 20:00

Billet til AquaSonic i Kattegatcentret den 25. november 2017 klokken 20:00

225 DKK
Køb


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2017
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om cookies på www.kattegatcentret.dk her