Husk at medbringe gyldigt coronapas!
Gavekort til prøvedyk og et hav af andre oplevelser i oplevelsesgave!
Gavekort / Oplevelsesgaver

Køb gavekort til et hav af oplevelser! En oplevelsesgave, der bider sig fast!

Mangler du oplevelsesgaven, der bider sig fast for altid? Så har vi løsningen til dig! Du kan nemlig købe gavekort til dyk med hajer og et hav af andre oplevelser i vores webshop!

Du kan fx købe gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet, et BIG SHARK DIVE i den tropiske hajtank, en uhyggeligt hyggelig overnatning med hajerne i det nattemørke Kattegatcenter - eller hvad med et gavekort til fri afbenyttelse i Kattegatcentret?

Så skynd dig ind i webshoppen og få overblik over alle gavekort-mulighederne og køb en oplevelsesgave, der med garanti vil bide sig fast for altid!

Læs mere om de mange spændende muligheder nedenfor - og køb dit gavekort til et hav af oplevelser i webshoppen!
Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet - og den perfekte oplevelsesgave!
Gavekort prøvedyk

Gi' et gavekort til et prøvedyk med hajer i oplevelsesgave!!

Med et gavekort til et prøvedyk med hajer i Oceanariet sikrer du en oplevelse for livet! Den perfekte oplevelsesgave til ham eller hende, der er bidt af hajer og livet under havets overflade!

Lad dig forsvinde i stimer af hornfisk, find rokken på sandbunden, svøm med de store stør og send vores fem forskellige hajarter et haj-five! Med et gavekort til et prøvedyk med hajer sikrer du en oplevelsesgave, der bider sig fast for altid!


Dykket varer typisk 20 minutter. Samlet varer prøvedykket 1 1/2 time inkl. bad og omklædning samt briefing og gennemgang af udstyr. Når du er på sikker grund igen, får du et diplom for veludført prøvedyk i Oceanariet.

Så skynd dig ind i webshoppen og køb en oplevelsesgave med varigt bid!

Læs mere om prøvedyk med hajer her

PRIS: 800 DKK

KØB GAVEKORT PÅ PRØVEDYK I WEBSHOPPEN

Bemærk: Min. alder 12 år. Gavekort på 800 kr. er inkl. entré og dækker ét prøvedyk i Kattegatcentrets 1,5 mio. liter store Oceanarium. Prøvedyk er for alle. Men man skal kunne svømme uden hjælpemidler og være sund og rask. Du kan læse meget mere om hajdyk i Kattegatcentret her
Med et gavekort til et BIG SHARK DIVE sikrer du en oplevelse for livet - og den perfekte julegave!
Gavekort BIG SHARK DIVE

Køb gavekort til BIG SHARK DIVE i oplevelsesgave!

Et gavekort til et BIG SHARK DIVE i oplevelsesgave vil helt sikkert få kæben til at falde!

Det er en wauw-oplevelse ud over det sædvanlige, når store pigrokker og tropiske hajer som revlehajer og vores imponerende sandtigerhaj elegant glider forbi helt tæt på – og så er det endda helt ufarligt!


Selve dykket tager 20 minutter og foregår i hajtankens behagelige 21 grader varme vand.

Så skynd dig ind i webshoppen og køb en oplevelsesgave, som bider sig fast for altid!

Læs mere om BIG SHARK DIVE her

PRIS: 1455 DKK

KØB GAVEKORT PÅ BIG SHARK DIVE I WEBSHOPPEN

Bemærk: Dykket kræver, at du er certificeret dykker. Gavekortet på 1.455 DKK er inkl. entré og dækker ét BIG SHARK DIVE i hajtanken. Du kan læse meget mere om hajdyk i Kattegatcentret her
Med et gavekort til en overnatning blandt hajer i Kattegatcentret sikrer du en oplevelse for livet - og den perfekte oplevelsesgave!
Gavekort 'Zzzzov med hajerne'

Gi' et gavekort til en overnatning med hajer i oplevelsesgave!!

Gi' et gavekort til "Zzzzov med hajerne for familier" i oplevelsesgave - en uhyggeligt hyggelig oplevelse for både store og små! Helt klart en oplevelsesgave, der sikrer en oplevelse for livet!

Forestil dig at liste rundt med en lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter. Og forestil dig så at sove lige under eller ved siden af store tropiske hajer. Det er altså ikke noget, man sådan lige får mulighed for hver dag!


Til "Zzzzov med hajerne for familier" får hele familien en fælles og meget lærerig oplevelse: I hører om hajernes liv, dissekerer blæksprutter, der bruges som foder til hajerne, og I håndfodrer andre hajer og dyr i udstillingen.

Så skynd dig ind i webshoppen og køb en oplevelsesgave, der med garanti vil være en oplevelse for livet! OBS: Husk, at den ønskede dato for "Zzzzov med hajerne for familier" skal bookes separat nederst på denne side.

Læs mere om "Zzzzov med hajerne for familier" - og se datoer her

PRIS FOR ÉN PERSON: 475 DKK

KØB GAVEKORT TIL "ZZZZOV MED HAJERNE FOR FAMILIER" I WEBSHOPPEN


Bemærk: Gavekort på 475 kr. til "Zzzzov med hajerne for familier" gælder for én person (barn eller voksen).
Med et gavekort til et hav af oplevelser i Kattegatcentret sikrer du en oplevelse for livet - og den perfekte oplevelsesgave!
Gavekort Kattegatcentret

Gavekort til Kattegatcentret: En oplevelsesgave, der gør dig bidt af havet!

Med et gavekort til et hav af oplevelser i oplevelsesgave, bliver gavemodtageren bidt af havet!

Mærk gyset, når hajerne omringer dig. Forelsk dig i de nuttede sæler, fang en krabbe og ro i kajak på ishavet. Et gavekort til Kattegatcentret i oplevelsesgave sikrer oplevelser både inde og ude, der bider sig fast for altid!


Gavekortet kan frit benyttes i Kattegatcentret fx til entré, i Butik Kattegat eller i den lækre Café Kattegat, der byder på lækre retter baseret på lokale råvarer!

Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret


KØB GAVEKORT TIL KATTEGATCENTRET I WEBSHOPPEN
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her