Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

Dyk ned i vores nye katalog

Værsgo'! Vi har lavet et nyt undervisningskatalog - lige til at dykke ned i!

Med mere end 20 forskellige undervisnings- og oplevelsesforløb er der i vores nye undervisningskatalog sjove og lærerige oplevelser for alle - lige fra børnehavebørn til studerende på de videregående uddannelser.


I Kattegatcentret kan I prøve alt det, der ikke kan lade sig gøre hjemme på skolen – her bliver bøgernes havdyr nemlig vækket til live! Vi dissekerer blandt andet blæksprutter, tømmer ruser og laver målinger direkte i Kattegat.


Eleverne prøver selv kræfter med naturvidenskaben, og vi lover svar på alle nysgerrige spørgsmål. Velkommen til sjov, engagerende og lærerig undervisning!


Dyk ned i undervisningskataloget her

Se vores nye hjemmeside - og gå på opdagelse i vores mange tilbud til skoler herMød os på Skolemessen


Kom og mød Lars og Mathias fra Kattegatcentrets skoletjeneste, når vi deltager med en stand på Skolemessen den 22.-23. april i Scandinavian Congress Center i Aarhus.


Få en snak om vores mange, spændende undervisningstilbud, deltag i en konkurrence, få foldere med hjem og meget mere. Vi ses!

Vi har brug for din stemme!


Kattegatcentret er nomineret som Nordens bedste Akvarium! Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen.


Hjælp os med at vinde prisen ved at give os din stemme! Du kan stemme på os her frem til den 15. marts 2015.


Læs mere her

Kattegatcentret i fint selskab


Kattegatcentret er blevet optaget i verdens største zoo- og akvarieorganisation – EAZA (European Association of Zoos and Aquaria).


Medlemskabet har bl.a. stor betydning for Kattegatcentrets samarbejde med andre akvarier, når det handler om udveksling af dyr og det vigtige avlsarbejde.


Læs mere her

Mere end 125.000 elever tager ikke fejl

Kattegatcentrets skoletjeneste er en af Danmarks største, hvor mere end 125.000 elever de sidste 10 år er blevet bidt af havet!

125.000 elever har gennem de sidste 10 år fået sjov, engagerende og lærerig undervisning i Kattegatcentret.


En stor del af disse 125.000 elever har lært en masse om hajer, når de har deltaget i vores populære skolearrangement ”Zzzzov med hajerne" og overnattet i Kattegatcentret. I 2014 fik helt præcist 7499 personer en oplevelse for livet blandt hajerne i det nattemørke Kattegatcenter.


Læs mere om Zzzzov med hajerne, og hvorfor dét arrangement er en oplevelse, der bider sig fast for altid! Klik her

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet