Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

'Stenede' oplevelser i vinterferien!

I Vinterferien er der 'STENEDE' oplevelser og aktiviteter i Kattegatcentret - og det bliver STENSIKKERT rigtig sjovt!

I Vinterferien (uge 7) har vi fokus på sten i Kattegatcentret! Du kan både ta' på 'stenet' opdagelse med vores guide, Havets Ven, og male flotte hav-sten med dit eget personlige budskab på - og derudover må du selvfølgelig heller ikke gå glip af dagens mange 'stenede' fodringer!Oplev de dygtige sæler hapse sild og lave numre, se dykkeren fodre fisk i Oceanariet - og mærk gyset, når hajerne flår fladfisk ud af dyrepasserens hånd!


Onsdag den 17. feb. kl. 11 kan du også følge med på tætteste hold, når Doktor Knivskarp dissekerer en 'stenet' fisk - og hvis du tør, har du også chancen for at overnatte blandt hajerne i vinterferien!


Læs mere om alle de 'stenede' vinterferie-oplevelser her

Vi søger barselsvikar til marketing


Er du bidt af god kommunikation, og kan du formidle med kant, humor og hjerte? Så er du måske vores barselsvikar til jobbet som ansvarlig for markedsføring, PR & kommunikation i Kattegatcentret!


Der er ansøgningsfrist 18. februar.


Læs mere her

Hjææææælp! Vi har brug for din stemme!


Vi bobler af glæde i Kattegatcentret – vi er nemlig nomineret til Store Barnsemesterprisen 2016 i kategorien Nordens Bedste Akvarium!


Hjælp os med at vinde prisen! Du kan stemme på os frem til den 14. marts 2016. Læs mere her


STEM HER

Hedder du Sten? Få gratis entré i Vinterferien!


Vi er vilde med sten i vinterferien, hvor vi slår dørene op for et hav af 'stenede' oplevelser og aktiviteter!


Derfor giver vi også alle, der hedder Sten (eller Steen) som fornavn eller mellemnavn, gratis entré i hele uge 7! Husk sundhedskort eller kørekort.


Læs mere her

Tangprojekt til millioner

Kattegatcentret er med i et banebrydende projekt om tang, der netop har modtaget 11,8 millioner kroner i støtte fra Innovationsfonden.

Sammen med Teknologisk Institut, Aarhus Universitet og en lang række andre videninstitutioner og virksomheder deltager Kattegatcentret de næste 4,5 år i et stort, internationalt innovationsprojekt med titlen MAB4.


Projektet skal udvikle metoder til at dyrke tang i stor skala og omdanne tangen til fødevarer og ingredienser til blandt andet dyrefoder og hudpleje – og ikke mindst sørge for, at den nye viden kommer ud at arbejde i danske virksomheder.MAB4-projektet har et samlet budget på 24 millioner kroner og heraf har Innovationsfonden investeret 11,8 millioner kroner med det formål at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark med udgangspunkt i tang som ressource.

Læs mere her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet