Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

I MORGEN ONSDAG HOLDER VI AFTENÅBENT HELT INDTIL 20.00

Sommerstemning og et hav af sjove aktiviteter venter på dig i morgen, når vi holder aftenåbent helt indtil kl. 20:00.

Ta’ familien under armen og grill på terrassen, få en ansigtsmaling, rist skumfiduser over bål og fang kriblende krabber.


Vi tænder op i den store grill på terrassen og I kan købe en grillpakke med 2 pølser, 2 koteletter, kartoffelsalat, grøn salat og brød for kun 145,- Der er nok til mindst 2 personer. I kan også bare købe en enkelt pølse eller tage jeres egen mad med og grille selv.


Mens maden syder på grillen, kan børnene få en flot ansigtsmaling af for eksempel en sej haj og derefter fange kriblende krabber og deltage i den store krabbekonkurrence. Alle aktiviteterne på aftenen er naturligvis ganske gratis. Vi slutter aftenen af med skumfiduser over bål.


Se DET er sommerhygge!


Program:

Kl. 16.30-17.30: Få en sej ansigtsmaling helt gratis.

Kl. 17.00-18.15: Fang kriblende krabber.

Kl. 18.00-18.15: Sharky kigger forbi til krabbefangsten - og overrækker præmie til vinderen.

Kl. 17.30-19.00: Grillen er varmet op og står klar til fri afbenyttelse på vores store, udendørs terrasse. Tag egen madkurv med eller køb en lækker grillpakke for kun 145 kr. (2 personer).

Kl. 18.30-19.15: Tøm ruser med Havets Ven.

Kl. 19.15-20.00: Skumfiduser over bål (grill).


Køb billetter på vores webshop

Vild adventure-tur i RIB båd!


Er du til action på havet? Så er en vild adventure-tur i RIB båd helt sikkert noget for dig!


Hver tirsdag i uge 27-30, kan du stige ombord i den hurtiggående gummibåd ”Havørnen”– en såkaldt RIB – i Kattegatcentrets lagune, og ta' på en actionfyldt sejltur med vind i håret, skumsprøjt og bølgehop for fuld skrue. Det er vildt, hurtigt og ikke mindst rigtig sjovt!

Læs mere om vores RIB båds sejlads her

Vand-vittigt
sjovt med Funballz


Kast dig ud i bølgen blå i sjove FUNBALLZ - helt uden at blive våd!


Funballz, også kendt som Waterballs, er store gennemsigtige bolde, der pustes op med luft – med dig inden i! Bagefter bliver du forsigtigt puffet ud i vores lagune, hvor du kan gå, lege og rulle på vandet – vel at mærke helt uden at få våde sokker!

Læs mere om vores Funballz her

Zzzzov med hajerne for familier


Forestil dig at liste rundt med en lommelygte i det store, nattemørke Kattegatcenter. Og forestil dig så at sove lige under eller ved siden af store tropiske hajer.


Familieudgaven af skoletjenestens populære arrangement ’Zzzzov med hajerne’ er for alle, men programmet er særligt tilrettelagt børn fra 5-års alderen.


Læs mere om og find datoer for Zzzzov med hajerne for familier her

Det er ikke uden grund, at DR VokalEnsemblet samler et stort publikum, hvor end de kommer frem. Hver og en af sangerne er erfarne solister, som bringer et stærkt udtryk og et hav af liv ind i korsangen, og deres store begejstring for musikken bider sig fast i publikum.


Det er DR VokalEnsemblets tidligere chefdirigent, Olof Boman, der styrer slagets gang under koncerten. Olof Boman er en dirigent, hvis ekspertise i vokalmusik har gjort ham særdeles eftertragtet i hele Europa. Hans hjerte banker for vokalmusikken i alle afskygninger, fra lyriske, nordiske korstykker til italiensk barokopera. Han har tidligere været tilknyttet Theater Bremen og har løbende dirigeret berømte kor som Sveriges Radios Kor, Eric Ericsons Kammerkor, RIAS Kammerkor og Det Norske Solistkor.

Køb billetter til koncerten her


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet