Læs nyhedsbrevet i din webbrowser

KOM TIL PANDACLUB EVENT I KATTEGATCENTRET

Den 21. maj inviterer Kattegatcentret og WWF dig til at tage kampen op mod skraldet i verdenshavene.

Om bare 40 år regner man med, at vægten af plastik i verdenshavene - totalt set - vil overstige vægten af alle fiskene. Dét kan du være med til at sætte en stopper for, når Kattegatcentret sammen Verdensnaturfonden lørdag d. 21. maj sætter fokus på plastikforurening i havet. Er du medlem af PandaClub kan du endda tage tre af dine familiemedlemmer med til PandaClub eventet helt gratis.

FISK VS SKRALD

Udover at kunne lære en masse om, hvad vi kan gøre for at stoppe denne udvikling, vil du også kunne teste, om du er stærkere end skraldemonsteret, hurtig til at samle skrald i vand, eller bare en haj til at ramme skraldespanden i ét sigtekast! Så kom og vær’ med, når Kattegatcentret slår gabet op for en sjov og lærerig dag for dig og din familie.


Vi glæder os til at se Jer!


SE PROGRAMMET FOR DAGEN HER

Kom og se radio blandt hajer den 24. maj


Café Hack laver sommer- optagelser i Kattegatcentret!


Gæsterne er foredrags- holder og coach Chris Macdonald, frømand Peter Andersen og naturligvis vores direktør Bjarne Klausen. Rasmus Nøhr er dagens LIVE-navn.


KØB BILLET HER

50% på årskort til borgere i Norddjurs


Borgere i Norddjurs Kommune kan i hele 2016 købe årskort til halv pris!


Et årskort giver et hav af fordele! Gratis entré og rabat til en lang række andre attraktioner. Rabat på dyk, Zzzzov med hajerne og meget mere!

KØB ÅRSKORT NORDDJURS HER

ZZZZOV MED HAJERNE I KATTEGATCENTRET!


Kattegatcentret slår gabet op for ’Zzzzov med hajerne for familIer’ den 7., 14., 22. og 28. juli, hvor du har mulighed for at falde i dyb søvn lige under de store tropiske hajer.


Det er altså ikke en nattelur, man sådan lige har mulighed for at ta’ hver dag!


LÆS MERE OG TILMELD FAMILIEN HER

Kattegatcentret på Nordic Aquarium Conference

Den 11.-13. maj deltog Kattegatcentret i Nordic Aquarium Conference, og der stod dolkhaler på programmet.

Kattegatcentret gæstede Den Blå Planet i forbindelse med Nordic Aquarium Conference den 11.-13. maj, hvor 20 forskellige institutioner fra fire forskellige skandinaviske lande var mødt talstærkt op.


Som repræsentanter for Kattegatcentret, var vores to dygtige dyrepassere Anna Kold og Kasper Friis Jensen, der begge deltog alle dagene.

Alle oplæg relaterede sig til dyrebranchen, og vores dyrepasser Anna præsenterede til stor begejstring for de øvrige deltagere sit dolkhale opdrætsprogram, der gav anledning til en masse gode spørgsmål og kommentarer.

LÆS MERE OM VORES AVLSARBEJDE HER


Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

Google+

Tripadvisor
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet