Køb din billet online!
Bliv sponsor i Kattegatcentret.
Bliv sponsor

BLIV EN DEL AF KATTEGATCENTRETS fiskestime

Bliv sponsor i Kattegatcentret og hjælp os med at beskytte havet, få fordele til jeres medarbejdere og brug vores samarbejde i jeres virksomhedsprofil.

SE VORES SPONSORHÆFTE


Vi er bidt af havet

Kattegatcentret ligger ved Grenaa Havn, helt ud til Kattegat. Derfor kan vi både se, dufte og mærke havet hver eneste dag. Det er lige noget for sådan nogle havtosser som os!

Heldigvis er vi ikke de eneste, der er bidt af havet. Kattegatcentret åbnede i 1993 og har siden haft over 6 millioner besøgende.

I Kattegatcentret kæmper vi for havet. Med både humor og hjerte skaber vi oplevelser, som spreder sig som ringe i vandet. Når du bliver klogere på havet, vil du nemlig passe bedre på havet - og alle de organismer, der lever her.

Læs mere om vores vision og mission

Vi giver havet en hjælpende hånd

Og vi taler ikke kun om bevarelse af havets dyr og bæredygtig anvendelse af havets ressourcer – vi gør rent faktisk noget ved det.

Siden 2008 har vi arbejdet målrettet med specifikke opdrætsprogrammer for flere af vores danske og tropiske fiskearter via vores medlemskab i DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria) og verdens største zoo- og akvarieorganisation – EAZA (European Association of Zoos and Aquaria).

Læs mere om vores avlsarbejde


Vi stiller desuden vores viden og faciliteter til rådighed for virksomheder og uddannelses- og forskningsinstitutioner, så vi sammen kan beskytte havet og udvikle udnyttelsen af havets ressourcer på den mest bæredygtige måde.

Vil du kæmpe for havet sammen med os?

Vi kan ikke kæmpe for havet alene. Opgaven er omfattende og kræver stort engagement og mange ressourcer. Ikke kun til opdræt af truede dyrearter, men også til udbredelsen af viden om havets forunderlige verden. Det kræver nemlig oplevelser, der bider sig fast, hvis vores gæster skal gå hjem både klogere og med lyst til at beskytte havet.

Jo flere vi er, der taler havets sag, jo bedre kan vi løfte opgaven. Derfor har vi brug for din hjælp.

Læs mere om Kattegatcentrets sponsorer

Bliv en del af en fiskestime

Kattegatcentrets sponsorkoncept er tænkt som en fiskestime, hvor mange fisk nyder godt af de mange fordele, det giver at svømme i en stor flok.

Som en del af Kattegatcentrets fiskestime bliver du en vigtig fisk i vores store arbejde med at formidle om og beskytte havet - og samtidig opnår du og dine medarbejdere en lang række unikke fordele.

Vi har sammensat forskellige kategorier af sponsorater - men vi sammensætter naturligvis også gerne et sponsorat, der matcher lige præcist jeres ønsker.

TRYK og læs mere om sponsorkategorierne:

GULDFISK, 100.000 DKK

SØLVFISK, 50.000 DKK

BRONZEFISK, 25.000 DKK

GLASFISK, 15.000 DKK

STØTTEFISK, 10.000 DKK

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2021
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her