Website

Vilkår og betingelser

På denne side finder du vores standardvilkår & betingelser. Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til vores vilkår & betingelser.

Cookie- og privatlivspolitik


Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, som du vises. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Salgs- og leveringsbetingelser for køb i Kattegatcentrets webshop kan læses her


Cookies
Dette website anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Derudover anvender vi de indsamlede mailadresser i oftest anonymiseret form til markedsføring.

Markedsføring


Webanalyse
For konstant at forbedre og optimere vores tilbud, anvender vi såkaldte tracking-teknologier. Til dette formål anvender vi tjenesteydelserne fra Google Analytics.

Google Analytics
Dette website benytter Google (Universal) Analytics, en webanalysetjeneste under Google Inc. (www.google.dk). Google (Universal) Analytics anvender metoder, som muliggør en analyse af din anvendelse af websitet, som for eksempel såkaldte „cookies“, tekstfiler, der gemmes på din computer. De genererede informationer om din anvendelse af dette website overføres som regel til en server hos Google i USA og gemmes der. På grund af aktiveringen af IP-anonymiseringen på dette website forkortes dermed IP-adressen før fremsendelse inden for medlemsstaterne i Den Europæiske Union eller i andre kontraherende stater under aftalen om det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en server hos Google i USA og forkortes der. Den anonymiserede IP-adresse, der fremsendes fra din browser som en del af Google Analytics, sammenføres ikke med andre data hos Google.

Du kan hindre registreringen af de oplysninger, der genereres af denne cookie og refererer til din brug af websitet (inkl. din IP-adresse), til Google samt behandlingen af disse oplysninger hos Google, ved at downloade og installere den tilgængelige browser-plugin via det følgende link: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk

Dataindsamling via tredjepartsværktøjer til annoncering og statistikformål
Som en del af retargeting og annoncering betjener vi os af services fra tredjepart, som indsætter cookies i din browser. Det drejer sig herved om de følgende udbydere:

Google, Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; https://www.google.com/intl/dk/policies/technologies/ads/

Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; https://www.facebook.com/about/privacy

Tredjepartscookies kan også inkludere cookies fra forskellige samarbejdspartnere, bl.a. marketingpartnere eller mediebureauer.

Personoplysninger


Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, fødselsdato og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse køb på webshop eller tilmelding til nyhedsbrev.

Vi behandler udelukkende dine personoplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i persondataloven.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet kattegatcentret.dk, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Nyhedsbrev
Ved køb i Kattegatcentrets webshop eller ved bookning/køb af dyk kan du tilvælge, at Kattegatcentret må sende dig markedsføringsmateriale fra Kattegatcentret via e-mail med informationer om åbningstider, nyheder og gode tilbud. Ved tilmelding til nyhedsbrev på www.kattegatcentret.dk modtager du fremover Kattegatcentrets nyhedsbrev pr. e-mail.

Materialet kan også indeholde gode tilbud fra Kattegatcentrets samarbejdspartnere, herunder f.eks. rabatter og fordele som årskort til Kattegatcentret giver adgang til hos Kattegatcentrets samarbejdspartnere.

Samarbejdspartnerne udgøres pt. af: Djurs Sommerland, Dayz, dansommer, NOVASOL, Sol og Strand og DAZA-attraktioner (med i DAZA er foruden Kattegatcentret: Den Blå planet, Fjord & Bælt, Jesperhus Blomsterpark, Knuthenborg Safaripark, København Zoo, Givskud Zoo, Odense Zoo, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, Randers Regnskov, Øresundsakvariet, Ree Park, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo, Nordsøen Oceanarium, AQUA).

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Kattegatcentret, kan du til enhver tid klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i bunden af nyhedsbrevet.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til kc@kattegatcentret.dk eller ringe til os på tlf. 86 32 52 00, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet med gode tilbud.

Til udsendelse af e-mails bruger vi mailklienten MailChimp
MailChimp: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA

Konkurrencebetingelser ved nyhedsbrev signup
Hver måned på den første hverdag trækker vi én tilfældig vinder blandt alle nye, der har tilmeldt sig Kattegatcentrets nyhedsbrev den seneste måned. Vi sender en mail direkte til vinderen, der får besked i løbet af den første uge i måneden. Præmien består af 1 årskort til Kattegatcentret til en værdi af: 325,-.

Præmien er personlig og kan ikke ombyttes til kontanter.

Kattegatcentret behandling af personoplysninger
I forbindelse med markedsføringen af Kattegatcentret, indsamler Kattegatcentret bl.a. data som navn, adresse, postnummer, fødselsdato og -år, e-mailadresse, samt oplysninger om gæsternes brug af centret.

Disse data bruger vi bl.a. til at give vores gæster relevant information om aktiviteter og tilbud i Kattegatcentret, herunder fx tilbud på entré og produkter.

Personoplysninger behandles fortroligt af Kattegatcentret. De data, du har opgivet, placeres på en sikker server i en database. Dine data vil aldrig blive solgt eller videregivet til andre på nogen måde.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til kc@kattegatcentret.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Kattegatcentret
Færgevej 4
8500 Grenaa
(+45) 8632 5200
CVR: 16278246
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2018
Hovedsponsor:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her