Køb billet online & spar
Eventpakke

Dyk med hajerne for firmaer

Tag springet og skab et mindeværdigt firmaevent med dykning af hajer i Kattegatcentret.

Hvorfor ikke tage teambuildingen helt fra bunden, og kaste jer ud på dybt vand? Vi tilbyder prøvedyk for firmaer i vores 1,5 millioner liter store Oceanarium, hvor I kommer helt tæt på! Lad jer forsvinde i stimer af hornfisk og makreller, opdag slethvarrer, torsk og stør, find rokken på sandbunden og se vores fire forskellige hajarter dybt i øjnene!

Inden I springer ud på dybt vand, bliver I briefet og instrueret af vores erfarne dykkerinstruktører, der sætter jer grundigt ind i alle de praktiske detaljer omkring jeres dyk. Den samlede oplevelse varer cirka halvanden time.

Book jeres firmaevent i dag og lad dine medarbejdere eller kollegaer få et adrenalinkick, der vil vare ved længe efter, at de har forladt vandet!

Prøvedykket kan tilrettelægges, så det matcher lige netop jeres behov, både med hensyn til programlægning og varighed. Brug kontaktformularen nederst for et uforpligtende tilbud.

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her