Køb billet online & spar
Firmafest

Hold firmafest blandt hajer og pingviner i Kattegatcentret!

Giv jeres medarbejdere en festoplevelse, der skiller sig ud. Kattegatcentret er det perfekte sted at fejre succeser, styrke båndene mellem kollegaer og skabe en unik og mindeværdig aften.

Smukke, anderledes og helt eventyrlige rammer – det er, hvad Kattegatcentret kan tilbyde, næste gang I skal holde firmafest. Vores store festlokale Nautilus danner centrum for jeres firmafest, der ligger med snuden lige ud til Kattegat og har en stor, tilhørende tagterrasse med storslået udsigt til bølgen blå.

Firmafest_Kattegatcentret_2

  

Firmafest med unikke oplevelser

Sammen med jer skræddersyr vi en dag/aften, som matcher lige netop jeres forventninger til en god firmafest. Og der er rig mulighed for at give jeres medarbejdere gode minder med hjem. I kan for eksempel gøre festen ekstra uforglemmelig, ved at tilkøbe:

  • En fodring af de små tropiske hajer i hajtanken
  • En rundvisning med en af vores dygtige og erfarne guider
  • Blækspruttedissektion i det nye laboratorium
  • Hajtræning- og fodring i den tropiske hajtank

Velkomstdrink hos pingvinerne

Vores erfarne køkkenteam vil hjælpe jer med at arrangere alt lige fra mad og drikke til borddækning og dekorationer, der vil skabe den perfekte atmosfære. Og forestil jer lige at nyde velkomstdrinken ude på den store tagterrasse til en smuk solnedgang over Kattegat - eller i pingvinanlæggets underetage, hvor I betragter verdens hurtigste pingviner suse gennem vandet. 

Så tag springet og vær med til at skabe et firmaarrangement ud over det sædvanlige. Havet kalder på jer – så gør jer klar til en fest, I aldrig vil glemme!

Brug kontaktformularen nederst på siden og lad os sende jer et uforpligtende tilbud på jeres firmafest!

Book møde eller firmaevent

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her