Køb billet online & spar
H.K.H. Princesse Marie er protektor for Kattegatcentret
Protektor

H.K.H. Princesse Marie er protektor for Kattegatcentret

Prinsesse Marie har påtaget sig hvervet som protektor for Kattegatcentret i november 2013. Prinsessen viderefører dermed protektionen efter H.K.H. Prinsgemalen, som har været protektor siden Kattegatcentrets åbning i 1993.


Prinsessen har allerede prøvet kræfter med de aktive oplevelser i Kattegatcentret, idet Prinsessen i maj 2013 åbnede Kattegatcentrets nye oplevelseszone ”Havet in Action”. Under besøget i maj var Prinsessen engageret og interesseret i de nye opstillinger. F.eks. tog Prinsessen en virtuel tur i centrets havkajak fra Nordpolen til Sydpolen og kom tæt på bl.a. isbjerge og springende delfiner.


H.K.H. Prinsgemalen

H.K.H. Prinsgemalen har været protektor for Kattegatcentret siden åbningen i maj 1993 til november 2013.


Prinsgemalens sidste besøg i Kattegatcentret som protektor var den 4. september 2013 - her er nogle højdepunkter fra besøget.


Prinsgemalen er tydeligvis fascineret af hajer, og han var imponeret over Kattegatcentrets arbejde med træningen af de tropiske hajer og interesseret i at høre om Kattegatcentrets erfaringer og den opmærksomhed centret har fået fra ind- og udland på grund af træningen af hajerne.


Årets nyhed i Kattegatcentret oplevelsen ”Havet in Action” blev der også tid til. Den interaktive hajmodel blev nøje afprøvet. ”Havet in Action” blev åbnet af Prinsgemalens svigerdatter, Prinsesse Marie i maj i år.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her