Køb billet online & spar
Fornem nominering til Kattegatcentret
12.01.2015

Fornem nominering til Kattegatcentret

Svenske børnefamilier er så glade for Kattegatcentret, at de har nomineret Kattegatcentret til Store Barnsemester-prisen i kategorien Nordens bedste Akvarium. Det er Sveriges største ferie-hjemmeside for børnefamilier, Barnsemester.se, der står for afstemningen.


Stem på Kattegatcentret her


”Vi er utrolig stolte over nomineringen, og vi håber, at vores gæster vil hjælpe os med at vinde prisen ved at stemme på os,” siger Kattegatcentrets direktør, Bjarne Klausen.


Kattegatcentret er nomineret sammen med Nordsøen Oceanarium og 8 andre kandidater fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland.


Nomineringen bliver foretaget på baggrund af svenske børnefamiliers tips og ideer til redaktionen af barnsemester.se. Derudover har redaktionen allieret sig med testfamilier, der året rundt bedømmer en lang række forskellige børnevenlige attraktioner i hele Norden.


Vind i sejlene

Den fornemme nominering lægger sig i kølvandet på en lang række gode nyheder for Kattegatcentret. År 2014 bød nemlig både på sælunge, nyt sælanlæg, ny hjemmeside og en fremgang i besøgstallet for første gang i mange år.


Derudover barsler Kattegatcentret med en ny kurs for den 22 år gamle attraktion.


”Vi arbejder ihærdigt med en ny strategi for Kattegatcentret, som byder på mange nye og spændende oplevelser. Så der er et væld af gode grunde til at stemme på os – og til at lægge vejen forbi,” fortæller Bjarne Klausen.


Giv Kattegatcentret din stemme

Har man lyst til at være med til at påvirke udfaldet af afstemningen, kan man stemme på kattegatcentret på www.barnsemester.se helt frem til den 15. marts 2015. Vinderen vil umiddelbart herefter blive annonceret på hjemmesiden.


Stem på Kattegatcentret her


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her