Køb billet online & spar
Kattegatcentret byder på vilde sejlture
07.07.2014

Vilde sejlture i RIB båd

Kattegatcentret byder hele sommeren på actionfyldte sejlture i RIB båd i samarbejde med Kyst- og

Fjordcentret. En ny - og vild - sommeraktivitet, der er blevet taget godt imod af Kattegatcentrets sommergæster.


”Det er vigtigt for os, at vi i Kattegatcentret tilbyder aktiviteter og oplevelser for alle - også dem, der er vilde med adrenalin kick og action! Vi er derfor rigtig glade for i samarbejde med Kyst- og Fjordcentret at kunne tilbyde sejlads med RIB båd til de af vores gæster, der er vilde med fart og eventyr på havet,” fortæller afdelingsleder for udstilling & formidling, Karsten Bjerrum Nielsen.


RIB båden sætter med sus og skumsprøjt kurs mod Kattegats bølger fra Kattegatcentrets udendørs lagune hver tirsdag og torsdag hele sommerferien.


Et hav af oplevelser

Men Kattegatcentret byder ikke kun på vilde sejlture på havet i sommerferien - men på et helt hav af oplevelser. Man kan blandt andet dykke med hajer, Zzzzove med hajer, røre ved hajer og stå ansigt til ansigt med hajer.


Man kan også opleve sæltræning, dykkerfodring samt træning og fodring af Kattegatcentrets store

tropiske hajer. Og sammen med Kattegatcentrets formidler, Havets Ven, kan man dissekere 10-armede blæksprutter, fange krabber og være med til at tømme ruser.


Man kan også plaske med vand på den store udendørs vandlegeplads og møde Doktor Knivskarp,

der hver onsdag dissekerer en spændende fisk.


NYHED: Nyd Kattegatcentret i aftensolen

Som noget nyt, holder Kattegatcentret desuden aftenåbent helt til kl. 20 de sidste tre onsdage i juli (16/7, 23/7 & 30/7). Her vil det være muligt at købe en lækker grill-pakke og grille på Kattegatcentrets store terrasse.


Mens maden syder på grillen, kan børnene få en ansigtsmaling, deltage i en krabbefangstkonkurrence, få en krammer af Kattegatcentrets maskot Sharky eller støbe deres helt egen hajtand!


Aftenen sluttes af med hygge og skumfiduser over bål.


Se Kattegatcentrets mange spændende aktiviteter i dagens program


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Køb billetter i webshoppen

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her