Køb billet online & spar
Stigende besøgstal i Kattegatcentret
26.11.2014

Kattegatcentret jubler over stigende besøgstal

Normalt er det ikke så godt, når alting går i fisk. Men det gælder tilsyneladende ikke i Kattegatcentret. Her kan man nemlig notere sig en fremgang i antallet af børn og voksne, som vælger at tilbringe en oplevelsesrig dag blandt fisk og andre havdyr.


Det plejer ellers at være sådan, at godt vejr i sommerferien er ensbetydende med dårlige besøgstal i Kattegatcentret. Men efter en af de varmeste somre i mange år melder Kattegatcentret om fremgang i antallet af gæster.


”Det er utroligt glædeligt, at vi for første gang i mange år oplever en fremgang i besøgstallet. Og det er ikke mindst fantastisk set i lyset af, at sommeren 2014 bød på varmt vejr, som ellers er skidt for attraktioner som vores. Man kan også se, at mange af de attraktioner, vi normalt sammenligner os med, har haft et dårligt år i 2014, men det gælder heldigvis ikke for os,” fortæller Bjarne Klausen, direktør i Kattegatcentret.


Kommunalbestyrelsen glæder sig over fremgang

Også i kommunalbestyrelsen for Norddjurs Kommune glæder man sig over fremgangen i Kattegatcentret.


”Kommunalbestyrelsen vurderer Kattegatcentret som meget vigtig for Norddjurs Kommune. Vi har derfor valgt at øge vores engagement og bidrager blandt andet til, at Kattegatcentret kan foretage forskellige renoveringsopgaver, såsom efterisolering af taget, hvilket giver Kattegatcentret mulighed for at etablere et solcelleanlæg til næste år. Kattegatcentret er inde i en meget positiv udvikling, og det vil vi gerne støtte op om i Norddjurs Kommune,” fortæller Jan Petersen, borgmester i Norddjurs Kommune.


En frisk haj og en julegave til borgerne i Norddjurs

Kattegatcentret har de seneste år åbnet to oplevelseszoner med ny og meget anderledes formidling og leg - ”Havet i maven” og ”Havet in Action” - og lægger i øjeblikket planer for fremtidens oplevelser i Kattegatcentret. Som et led i den nye udvikling er Kattegatcentrets logohaj også blevet frisket op. Den nye haj lanceres i december samtidig med Kattegatcentrets nye hjemmeside, som forhåbentlig betyder, at endnu flere får lyst til at besøge den norddjurske attraktion.


”I Kattegatcentret er vi meget taknemlige for den opbakning, vi oplever fra Norddjurs Kommunes borgere. Ønsket er dog, at endnu flere vil besøge os, og derfor kan alle kommunens borgere i december måned og hele 2015 købe årskort for 2015 til halv pris. Vi håber, at rigtigt mange vil benytte sig af dette gode tilbud," fortæller Bjarne Klausen.


Læs pressemeddelelse


Alle borgere i Norddjurs kan købe årskort til halv pris i webshoppen hele december og 2015


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her