Køb billet online & spar
Christopher gi’r autografer blandt hajer og rokker
23.01.2015

Christopher gi’r autografer blandt hajer og rokker

Onsdag den 28. januar kl. 15-16 slår Kattegatcentret dørene op, når Christopher skriver autografer blandt hajer, rokker og et væld af andre havdyr.


Onsdag den 28. januar giver én af Danmarks allerstørste charmetrolde og popidoler, Christopher, intimkoncert i Kattegatcentret for særligt indbudte. Hvis man ikke er blandt de heldige, der enten er inviteret til koncerten eller har vundet en billet, så har man stadig en chance for at møde idolet. Kattegatcentret giver nemlig gratis adgang mellem kl. 15-16 inden koncerten, hvor man har mulighed for at møde sangstjernen og få en autograf.


”Der har været overvældende stor interesse omkring koncerten i vores konkurrencer, hvor vi har udloddet et begrænset antal billetter. Derfor vil vi gerne kvittere med at give gratis adgang inden koncerten, og give alle mulighed for at møde Christopher og få en autograf,” fortæller direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen.


Vind billetter til koncerten

Kattegatcentret afholder intimkoncerten i samarbejde med Radio ABC, der som optakt til koncerten sender LIVE-radio i Kattegatcentret fra kl. 14-18.


Koncerten er for særligt indbudte, men de sidste par måneder har det været muligt at vinde et begrænset antal billetter i konkurrencer på Kattegatcentrets Facebook-side og Instagram. Det er muligt at vinde eksklusive billetter i Kattegatcentrets konkurrencer helt frem til tirsdag den 27. januar.

Find os på Facebook


Find os på Instragram


NB: Bemærk, at det kun er i tidsrummet 15-16 onsdag den 28. januar, at der er gratis adgang og mulighed for at få en autograf. Hvis du vil være sikker på at få en autograf, skal du huske at komme i god tid. Tag en varm jakke på i det tilfælde, at køen er lang.


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her