Køb billet online & spar
Christopher rockede hos hajerne i Kattegatcentret
29.01.2015

Christopher rockede hos hajerne

Popidolet Christopher blev ikke kastet for hajerne, men derimod for et helt hav af spændte, hvinende og iphone-blitzende ”Stopher-lovers”, da han i går gæstede Kattegatcentret for at give intimkoncert.


De første dedikerede Christopher-fans ankom allerede kl. 08.40 onsdag morgen i taxa og kom løbende hen til indgangen, for at komme først i køen til en autograf.


Sort tusch gav lykke

Kattegatcentret gav nemlig gratis entré mellem kl. 15-16, hvor Christopher inden aftenens koncert skrev autografer på tasker, iPhones, plakater, penalhuse og sågar også i panden på de ivrige fans.


Allerede kl. 14.00 var køen massiv ude foran indgangen, og Kattegatcentret gav derfor varm kakao til de ventende i køen, så de mange spændte autografjægere kunne holde varmen.


Knap 300 Christopher-fans havde trodset blæsten og regnen og mødt op for at møde hele Danmarks charmetrold.


Da den sidste autograf var skrevet, lukkede Kattegatcentret dørene, og Christopher fik en specialrundvisning af Kattegatcentrets direktør, Bjarne Klausen. Og det var en meget interesseret og spørgelysten Christopher, der både så på hajer, rokker, farvestrålende koralfisk, blæksprutte og meget mere.Kl. 19 åbnede Kattegatcentret igen dørene, og denne gang var det kun særligt indbudte, der havde adgang – koncerten var nemlig en intimkoncert.


Sang til dansende og pjaskende havdyr

Det var en yderst veloplagt Christopher, der lidt over kl. 20 indtog scenen iført læderjakke, hvid t-shirt og sorte bukser. Her svarede han først beredvilligt på alverdens spørgsmål fra det omkring 270 personers store publikum, der i stearinlysets skær sad stolet foran den tropiske hajtank – og for første gang, var det ikke de store hajer, der var centrum for opmærksomheden.


Sammen med sit to mand store band leverede stor-charmøren derefter en forrygende koncert med dansende rokker og plaskende hajer som kulisse - og satte uden tvivl adskillige pigehjerter i brand. Der blev således hvinet og sunget med på både ”Call Your Girls”, ”Crazy” og ”Copenhagen Girls”.Efter cirka 2 timer var det hele forbi, og efter endnu en omgang tålmodig autograf-skrivning vinkede Christopher farvel til Kattegatcentret og et væld af ovenud lykkelige ”Stopher-lovers”.


FAKTA


  • Det sang Christopher i Kattegatcentret: Nympho, Call your Girlfriend, Against the Odds, Go Find A Man, Little Sunshine, Crazy, Mama, First like, Nothing in Common, Told You So og Copenhagen Girls
  • Restaurant Skakkes Holm i Grenaa leverede mad til intimkoncerten
  • Koncerten var arrangeret i samarbejdet med Radio ABC, der sendte LIVE-radio fra Kattegatcentret fra kl. 14-18


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her