Køb billet online & spar
Vi søger verdens sejeste servicemedarbejdere
21.01.2015

Vi søger verdens sejeste service-medarbejdere

Har du hjertet på rette sted, hjerne på størrelse med kaskelothvalens og et smil, der kan ses på lang afstand, så hører vi gerne fra dig!


Kattegatcentret søger nemlig til højsæsonen 2015 en flok unge, dygtige, smilende og super engagerede servicemedarbejdere, som er bidt af både havet og af at yde den bedste service for vores gæster!


Du bliver en del af vores engagerende medarbejderteam, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for havets natur og vores mange besøgende fra nær og fjern. Læs mere om os her


Det er vigtigt for Kattegatcentret, at servicen over for vores gæster er helt i top – og det er dig, der som verdens sejeste servicemedarbejder får den vigtige opgave! Du er Kattegatcentrets ansigt udadtil, og det er dig, der skal tage sig rigtig godt af vores gæster og sikre, at de får den bedste oplevelse i Kattegatcentret.


VI ER SOCIALE HAVDYR

Det er også vigtigt for os, at vores team af verdens sejeste servicemedarbejdere trives og har det godt. Måske er det dit første job, og det skal være en rigtig god oplevelse!


Derfor forkæler vi dig blandt andet med forskellige hyggeaftener i løbet af sommeren og ikke mindst en rigtig sjov sommerfest!


VI SØGER

Du skal være minimum 15 år eller derover, og du kan både søge om arbejde i vores butik & billetsalg, café og salgsboder eller som blæksprutte med sans for rengøring.


SÅDAN SØGER DU

Du søger jobbet som verdens sejeste servicemedarbejder ved at udfylde et ansøgningsskema og maile det til ghr@kattegatcentret.dk. Du er også velkommen til at sende ansøgningsskemaet med posten til Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa. Mærk kuverten ”Verdens sejeste servicemedarbejder”.


Du kan downloade ansøgningsskemaet her eller hente det i Kattegatcentret.


SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, hjælper vi dig gerne på vej og sidder klar ved telefonen.


Hvis du har spørgsmål til arbejdet i vores billetsalg & butik, skal du ringe til Gerda Helene på tlf. 8758 0517 mellem kl. 10.00–15.00 eller sende en mail til ghr@kattegatcentret.dk. Læs mere om Gerda Helene her


Har du spørgsmål til nogle af de andre stillinger, skal du ringe til Anna på +45 8758 0514 eller sende en mail til akj@kattegatcentret.dk. Læs mere om Anna her


Der er ansøgningsfrist 4. februar.


Læs mere om Kattegatcentret herVi glæder os meget til at høre fra dig!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her