Køb billet online & spar
Café Hack gæster Kattegatcentret
04.03.2016

Café Hack gæster Kattegatcentret den 24. maj

Kom og se radio blandt hajer, når det populære radioprogram Café Hack drager ud på eventyr og gæster Kattegatcentret den 24. maj 2016.


KØB BILLET HER


Vil du se radio blandt hajer – og samtidig smage på havets herligheder? Så har du chancen den 24. maj 2016 kl. 17-20, hvor det populære radioprogram Café Hack med omkring én million ugentlige lyttere optages i Kattegatcentret!


Her har du både mulighed for at opleve Danmarks mest lyttede radioprogram på tætteste hold - og nyde en lækker servering med ”alt godt fra havet” blandt hajer og alverdens havdyr.


Nu går den vilde skattejagt

Til sommer forlader Café Hack nemlig caféens trygge rammer i Aarhus og drager ud på eventyr i det ganske land for at møde programmets lyttere i alle P4s ni regioner under overskriften ”Nu går den vilde skattejagt” – og den 24. maj er turen kommet til Østjylland.


Programmerne befolkes af spændende gæster, masser af sjove anekdoter og fed live musik. Søren Dahl er værten, der med vind i håret og eventyr i blikket vil surfe på radiobølgerne og kortlægge sommerlandet, og rygsækken er som altid pakket med charme, selvtillid og højt humør.


Begrænset antal billetter

Har du lyst til at overvære radio-optagelserne i Kattegatcentret den 24. maj kl. 17-20, kan du købe billetter i vores webshop. Prisen er 395 kr. per person. Der er begrænset antal billetter. Prisen er inklusiv ét glas mousserende vin per person samt en let anretning med ”alt godt fra havet”. I pausen bliver der solgt øl, vand og vin. OBS: Årskortholdere til Kattegatcentret får gratis drikkevarer.


KØB BILLET HER


Køb årskort her


Fakta


  • Radioprogrammet Café Hack optages i Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa, den 24. maj 2016 kl. 17-20
  • Prisen er 395 kr. per person. Billetter kan kun købes i Kattegatcentrets webshop i et begrænset antal
  • Prisen er inklusiv ét glas mousserende vin ved ankomst samt en let anretning med ”alt godt fra havet”, der serveres i pausen. I pausen sælges der desuden øl, vand og vin. Årskortholdere har gratis drikkevarer
  • Radioprogrammet Café Hack er med omkring en million ugentlige lyttere blandt Danmarks mest populære udsendelser. Programmet byder på cafestemning, musik og underholdning, som hver søndag formiddag kl. 10.00 kan opleves på Danmarks Radio P4. Her byder den altid veloplagte vært, Søren Dahl, lyttere og gæster velkommen til to timers sprudlende live radio med et ”… og så skete det minsandten igen!”


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her