Køb billet online & spar
Få en oplevelse når DR Vokalensemble gæster Kattegatcentret.
19.07.2016

DR VokalEnsemble fylder Kattegatcentret

Det er ikke uden grund, at DR VokalEnsemblet samler et stort publikum, hvor end de kommer frem. Hver og en af sangerne er erfarne solister, som bringer et stærkt udtryk og et hav af liv ind i korsangen, og deres store begejstring for musikken bider sig fast i publikum.


Det er DR VokalEnsemblets tidligere chefdirigent, Olof Boman, der styrer slagets gang under koncerten. Olof Boman er en dirigent, hvis ekspertise i vokalmusik har gjort ham særdeles eftertragtet i hele Europa. Hans hjerte banker for vokalmusikken i alle afskygninger, fra lyriske, nordiske korstykker til italiensk barokopera. Han har tidligere været tilknyttet Theater Bremen og har løbende dirigeret berømte kor som Sveriges Radios Kor, Eric Ericsons Kammerkor, RIAS Kammerkor og Det Norske Solistkor.

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her