Køb billet online & spar
Navnene faldet i hak til Café Hack i Kattegatcentret
03.05.2016

Navnene faldet i hak til Café Hack i Kattegatcentret

En frømand, sundhedsguru, pokerstjerne og haj-direktør bliver omdrejningspunktet, når det populære radioprogram Café Hack drager ud på eventyr og optager radio blandt hajer i Kattegatcentret den 24. maj.


Når det populære radioprogram Café Hack med omkring én million ugentlige lyttere optages i Kattegatcentret den 24. maj kl. 17-20, bliver det som altid med masser af sjove anekdoter, fed live musik og spændende gæster bag mikrofonerne – og sidstnævnte navne, er netop faldet i hak.


Spændende navne i Café Hack

Blandt gæsterne, der skal interviewes af Café Hacks altid veloplagte vært Søren Dahl, er frømand Peter ”Tot” Andersen kendt fra DRs udsendelser om frømandskorpset samt foredragsholder, sundhedsguru og top-motivator Chris MacDonald.


Derudover befolkes radioprogrammet af Gustav ”Gus” Hansen, der er blevet én af verdens mest profilerede pokerstjerner takket være sine bedrifter ved de største pokerturneringer rundt omkring i verden – og Kattegatcentrets egen hajdirektør Bjarne Klausen, vil krydre radioprogrammet med spændende anekdoter fra hajernes verden.


Alle herlighederne glider ned til tonerne af Rasmus Nøhr, der er dagens LIVE-navn, og i pausen serveres der ”alt godt fra havet” blandt hajer og rokker - og med en fantastisk udsigt direkte til Kattegat.


Begrænset antal billetter

Har man lyst til at overvære radio-optagelserne i Kattegatcentret den 24. maj kl. 17-20, kan de eksklusive billetter købes i Kattegatcentrets webshop. Prisen er 395 kr. per person, og der er et begrænset antal. Prisen er inklusiv ét glas mousserende vin per person samt en let anretning ”med alt godt fra havet” i pausen, hvor der desuden bliver solgt øl, vand og vin. Årskortholdere til Kattegatcentret får gratis drikkevarer.


KØB BILLET HER


Fakta


  • Radioprogrammet Café Hack optages i Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa, den 24. maj 2016 kl. 17-20. Til sommer forlader Café Hack nemlig caféens trygge rammer i Aarhus og drager ud på eventyr i det ganske land for at møde programmets lyttere i alle P4s ni regioner under overskriften ”Nu går den vilde skattejagt” – og den 24. maj er turen kommet til Østjylland
  • Gæster i Café Hack i Kattegatcentret den 24. maj: Peter ”Tot” Andersen, Chris MacDonald, Gustav ”Gus” Hansen og Bjarne Klausen. LIVE-navn: Rasmus Nøhr
  • Prisen er 395 kr. per person. Billetter kan kun købes i Kattegatcentrets webshop i et begrænset antal
  • Prisen er inklusiv ét glas mousserende vin ved ankomst samt en let anretning med ”alt godt fra havet”, der serveres i pausen. I pausen sælges der desuden øl, vand og vin. Årskortholdere har gratis drikkevarer
  • Radioprogrammet Café Hack er med omkring en million ugentlige lyttere blandt Danmarks mest populære udsendelser. Programmet byder på caféstemning, musik og underholdning, som hver søndag formiddag kl. 10.00 kan opleves på Danmarks Radio P4. Her byder den altid veloplagte vært, Søren Dahl, lyttere og gæster velkommen til to timers sprudlende live radio med et ”… og så skete det minsandten igen!”


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her