Køb billet online & spar
Kattegatcentret søger elektriker ål til teknisk afdeling
20.03.2017

Kattegatcentret søger elektriker ål

Kattegatcentret søger pr 1/5 2017 ny medarbejder til vores dygtige team i teknisk afdeling.


Teknisk afdeling består af 4 medarbejdere, inklusive den nye elektriker. Afdelingen ledes af Michael Mortensen, maskinmester og koordinator for teknisk afdeling, og arbejdsopgaverne omfatter bl.a. overvågning og vedligehold af centrets tekniske installationer, IT og vandrensningssystemer. Teknisk afdeling servicerer desuden øvrige afdelinger i huset, og mange opgaver har pedel-lignende karakter. Når frituren i køkkenet pludselig ikke virker, kasseapparatet melder fejl, eller lyset er gået i udstillingsområderne, så er det teknisk afdeling, man ringer til.


Vi forestiller os, at du har masser af erfaring, en faglig baggrund som elektriker og samtidig har hænderne rigtigt skruet på i forhold til andre typer af håndværksmæssige opgaver. Vi forventer desuden, at du som minimum har kørekort til alm. personbil. Du skal indgå i Kattegatcentrets tekniske vagtordning, og det er derfor vigtigt, at du bor tæt på Grenå. Der må maksimalt være 20 min. kørsel fra bopæl til Kattegatcentret. Arbejdstiden er 37 timer/uge, du er månedslønnet, og der en halv times betalt frokostpause. Overarbejde afspadseres, og løn aftales efter kvalifikationer.


Vi forventer, at du har høje faglige standarder, gode samarbejdsevner, er fleksibel, udadvendt, serviceorienteret og generelt går til opgaverne med godt humør og en positiv indstilling. Kattegatcentret er en lille arbejdsplads med mange tværfaglige opgaver, og vi lægger stor vægt på samarbejde og gode relationer personalet imellem.


Spørgsmål kan rettes til Michael Mortensen, tlf.: 87580530 eller mail: mmo@kattegatcentret.dk


Ansøgningen (inkl. relevante bilag) sendes digitalt til: mmo@kattegatcentret.dk


Ansøgningsfrist er fredag d. 31. marts 2017


Ansættelsessamtaler forventes gennemført fredag d. 7. april 2017

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her