Køb billet online & spar
Sommerokker 2018
19.12.2017

Vi søger unge service­medarbejdere

Har du hjertet på rette sted, hjerne på størrelse med kaskelothvalens og et smil, der kan ses på lang afstand, så hører vi gerne fra dig!


Kattegatcentret søger nemlig til højsæsonen 2018 en flok unge, dygtige, smilende og super engagerede servicemedarbejdere, som er bidt af både havet og af at yde den bedste service for vores gæster!


Vi er SÅ glade for vores servicemedarbejdere i Kattegatcentret, at vi har et kælenavn til dem – og det kælenavn er Sommerrokker!


VIL DU VÆRE EN SOMMERROKKE?

Som Sommerrokke i Kattegatcentret bliver du en del af vores engagerede medarbejderteam, som hver dag går på arbejde for at gøre en forskel for havets natur og vores mange besøgende fra nær og fjern.


Læs mere om medarbejdere i Kattegatcentret her


Det er vigtigt for Kattegatcentret, at servicen over for vores gæster er helt i top – og det er dig, der som Sommerrokke får den vigtige opgave! Du er Kattegatcentrets ansigt udadtil, og det er dig, der skal tage sig rigtig godt af vores gæster og sikre, at de får den bedste oplevelse i Kattegatcentret.


VI ER SOCIALE HAVDYR

Det er også vigtigt for os, at vores team af Sommerokker trives og har det godt. Måske er det dit første job, og det skal være en rigtig god oplevelse!


Derfor forkæler vi dig blandt andet med forskellige hyggeaftener i løbet af sommeren - og ikke mindst en rigtig sjov sommerfest!


BID LIGE FAST I …

Du skal være minimum 15 år eller derover, og du kan både søge om arbejde i vores butik & billetsalg, café og salgsboder eller som blæksprutte med sans for rengøring.


SÅDAN SØGER DU

Du søger jobbet som Sommerrokke i Kattegatcentret ved at downloade og udfylde dette ansøgningsskema og maile det til ghr@kattegatcentret.dk.


Du er også velkommen til at sende ansøgningsskemaet med posten til følgende adresse:


Kattegatcentret

Færgevej 4

8500 Grenaa


Mærk kuverten ”Sommerrokke”.


DOWNLOAD ET ANSØGNINGSSKEMA

Du kan downloade ansøgningsskemaet her eller hente det i Kattegatcentret.


SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål, hjælper vi dig gerne på vej og sidder klar ved telefonen.


Hvis du har spørgsmål til arbejdet i vores billetsalg & butik eller som blæksprutte, skal du ringe til Gerda Helene på tlf. 8758 0517 mellem kl. 10.00–15.00 på hverdage eller sende en mail til ghr@kattegatcentret.dk. Læs mere om Gerda Helene her


Har du spørgsmål til nogle af de andre stillinger, skal du ringe til Anna på tlf. 8758 0514 eller sende en mail til akj@kattegatcentret.dk. Læs mere om Anna her

Der er ansøgningsfrist 23. januar 2018.


Vi afholder samtaler torsdag den 1. februar (kl. 14-19) og mandag den 12. februar (kl. 11-18).


Vi glæder os til at høre fra dig!


Læs mere om Kattegatcentret her


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her