Køb billet online & spar
Guld i Købstæderne optager i Kattegatcentret
08.03.2018

TV-optagelser i Kattegatcentret

Det bliver spændende at se de skatte, som Grenaa gemmer på, når DR1’s populære TV-program Guld i Købstæderne optager i Kattegatcentret den 28.-29. april.


Mon Grenaa gemmer på dramatiske historier og store skatte? Det vil vise sig, når DR1’s TV-program Guld i Købstæderne optager i Kattegatcentret lørdag og søndag den 28.-29. april fra kl. 10-15. Her inviteres alle indenfor med deres smykker, kunst, design eller andet, som de er nysgerrige på at få vurderet og sat historie på.


Direktør i Kattegatcentret, Helle Hegelund, håber, at store som små og alle dem midt imellem vil lægge vejen forbi Kattegatcentret:


”Det bliver super spændende at se, hvilke antikviteter, kunstgenstande og andre skatte, som købstaden Grenaa gemmer på, og jeg håber, at det vil vælte ind med mennesker. Og mens man venter på eksperterne, kan man jo passende bruge ventetiden på at se nærmere på vores skatte, nemlig vores mere end 250 arter af havdyr. Så tag endelig hele familien med,” fortæller Helle Hegelund.


DR1 søger deltagere

Så ligger du inde med et arvestykke, loppefund eller noget gammelt porcelæn, som du er nysgerrig på at få vurderet, så sæt kryds i kalenderen den 28. og 29. april. Vurderingsbranchens bedste eksperter vil stå klar i Kattegatcentret hele weekenden med deres viden om alle genrer og om den lokale kunst. Og er du interesseret i at sælge, er der også mulighed for det, når tre af landets store antik-, kunst- og designopkøbere står klar til at byde hinanden op.


Dørene åbner kl. 10 og lukker kl. 15. Der skal ikke betales entré til Kattegatcentret, men det normale aktivitetsprogram er i anledning af optagelserne aflyst.


FAKTA


  • TV-programmet Guld i Købstæderne optager i Kattegatcentret, Færgevej 4, 8500 Grenaa lørdag og søndag den 28.-29. april
  • Dørene åbner kl. 10 og lukker igen kl. 15
  • Der er gratis adgang
  • Kattegatcentrets normale aktivitetsprogram er i anledning af optagelserne aflyst

Læs om kæmpe havbal med Onkel Reje den 7. maj


Læs om van(d)vittig konkurrence - du kan da selv være et havdyr!


Læs om flere oplevelser i Kattegatcentret

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her