Køb billet online & spar
01.05.2019

Dokumentarserie: Der er et yndigt vand

Kattegatcentret er med til at sætte fokus på tilstanden for den danske havnatur i WWF Verdensnaturfondens nye minidokumentarserie "Der er Et Yndigt Vand".


”Det danske havmiljø er lidt at sammenligne med en person, der er stresset”. Sådan siger vores leder for forskning, Lone Thybo Mouritsen, i WWF Verdensnaturfondens nye minidokumentarserie i fire afsnit ”Der er Et Yndigt Vand”.


Serien er fortalt af skuespiller og Emmy award-vinder Lars Mikkelsen, og sætter fokus på tilstanden for den danske havnatur og giver samtidig et indblik i, hvordan naturskånsomt fiskeri kan være med til at sikre, at der også er liv i havet i fremtiden.


Du kan se alle fire afsnit her. Vores forskningsleder, Lone Thybo Mouritsen, medvirker i afsnit 1 & 4. "Der er Et Yndigt Vand" er produceret af WWF Verdensnaturfonden i samarbejde med Simply Studios og støttet af Veluxfonden.


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her