Køb billet online & spar
26.09.2019

Rekord mange til naturvidenskabs-festival

1338 børn, unge og voksne dykkede ned under overfladen og udforskede det våde elements mange mysterier til dette års naturvidenskabsfestival i Kattegatcentret, der løb af stablen den 24.-25. september under overskriften ”Vandets Hemmeligheder”.


Tirsdag og onsdag den 24.-25. september blev der åbnet for sluserne til dette års naturvidenskabsfestival i Kattegatcentret, hvor skoleelever fra Norddjurs udforskede vandets mange mysterier, udfordringer og muligheder. I år deltog i alt 1338 børn, unge og voksne i naturvidenskabsfestivalen, der dermed satte ny deltagerrekord.


FESTIVALTEMA 2019: VANDETS HEMMELIGHEDER


Årets festivaltema var nemlig ”Vandets Hemmeligheder”, og i Kattegatcentret undersøgte eleverne blandt andet selvlysende alger, blev klogere på muslinger og vandmænds potentiale som havets fascinerende rensningsanlæg og tog på opdagelse under havets overflade iført dykkermaske og snorkel!


Læs mere om naturvidenskabsfestival 2019 her


Se video og billeder fra Norddjurs Naturvidenskabsfestival 2019 nedenfor!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her