Besøg os denne sommer og spar 50%
26.06.2020

BESØG OS I SOMMERFERIEN – OG SPAR 50%!

Oplev de nuttede sæler, de farverige fisk og den glubske sandtigerhaj og bliv bidt af havet denne sommer til halv pris!

Med udsigten til en anderledes sommer i Danmark, lancerer regeringen en hjælpepakke til det danske kulturliv. Derfor kan vi denne sommer tilbyde 50% rabat på entrébilletter til Kattegatcentret!

I perioden 27. juni – 9. august 2020 kan du få 50 % rabat på entrébilletten til Kattegatcentret. Rabatten gælder ikke vores årskort, kan kun benyttes i perioden og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

FAQ

Vi har købt billetten før 27. juni, kan vi også få 50% besparelse?

Ja, hvis du har købt billen før 27. juni, men ikke har indløst billeten, kan du få refunderet beløbet tilsvarende besparelsen, hvis du indløser billetten i perioden 27. juni - 9. august.

Vi har besøgt Kattegatcentret før 27. juni, kan vi også få 50% besparelse?

Nej. Man kan ikke modtage 50% besparelse på billetter indløst udenfor perioden. Rabatordningen er vedtaget af regeringen pga COVID-19 og gælder kun i perioden 27. juni til 9. august.


Køb billet med 50% rabat her

Læs mere om oplevelser og aktiviteter i sommerferien 2020 her
Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2020
Hovedsponsorer:
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her