Køb billet online & spar
16.04.2023

Kom til verdens første Havgalla

Kattegatcentret fylder 30 år og fejrer sin runde fødselsdag med verdens første Havgalla den 29. april – 2. maj med besøg af blandt andre Motor Mille og Alexander Husum.

Køb billet til havgalla her

Det bliver et brag af en fødselsdagsfest, når Kattegatcentret fejrer sin 30 års fødselsdag den 29. april-2. maj med et stort ”Havgalla mellem himmel og havbund” med besøg af blandt andre Motor Mille, kendt fra DR Ramasjang, og én af landets største youtubere og influencere, Alexander Husum.

”Vi glæder os helt enormt meget til at fejre vores runde fødselsdag med et brag af en folkefest, hvor vi både fejrer 30 år i havets tjeneste og siger et stort tak til vores mere end syv millioner gæster gennem årene og ikke mindst opbakningen fra lokalbefolkningen. Derfor varer vores fødselsdagsfejring også hele fire dage, og alle gæster får et årskort med i entréprisen,” fortæller Karsten Bjerrum Nielsen, direktør i Kattegatcentret.

Kattegatcentrets Havgalla er spækket med aktiviteter for hele familien, og der skal blandt andet danses plastik væk fra havet, dissekeres blæksprutter, laves lækker fiskesuppe, og så er der ansigtsmaling og gratis kage og is.

HAVGALLA MED MOTOR MILLE OG ALEXANDER HUSUM Kattegatcentrets Havgalla får også besøg af en vaskeægte havdanser og en, der streamer om havets fascinerende skabninger. Lørdag den 29. april kl. 12 byder Motor Mille nemlig op til dans og danser plastikken væk fra havet, og søndag den 30. april kl. 12 dissekerer Alexander Husum en stor, 10-armet blæksprutte sammen med Kattegatcentrets BioKim.


”Vores Havgalla byder på aktiviteter for alle aldre, og jeg glæder mig til at se Kattegatcentret fyldt med dansende børn, og jeg glæder mig også til at opleve, hvor meget én af Danmarks største influencere og youtubere egentligt ved om blæksprutter,” fortæller Karsten Bjerrum Nielsen.

KØB BILLET TIL HAVGALLA ONLINE - OG FÅ ET ÅRSKORT MED I PRISEN

Billet til Kattegatcentrets Havgalla kan kun købes online, men til gengæld får alle gæster et årskort med i prisen. Børn 0-2 år og personer, der allerede har årskort til Kattegatcentret, har gratis adgang.

Køb billet til havgalla her

FAKTA

  • Kattegatcentret fylder 30 år og fejrer sin runde fødselsdag med verdens første Havgalla den 29. april-2. maj med besøg af blandt andre Motor Mille, kendt fra DR Ramasjang, og én af landets største youtubere og influencere, Alexander Husum
  • Kattegatcentret åbnede den 7. maj 1993 og har siden åbningen haft mere end 7 millioner gæster
  • Billet til Kattegatcentrets Havgalla kan kun købes online, men til gengæld får alle gæster et årskort med i prisen. Børn 0-2 år og personer, der allerede har årskort til Kattegatcentret, har gratis adgang


Se hele programmet for ”Havgalla mellem Himmel og Havbund” her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her