Køb billet online & spar
15.12.2020

Kattegatcentrets juletræer får nyt hjem!

Da Region Midtjylland lukkede delvist ned den 11. december grundet covid-19 betød det også en midlertidig nedlukning af Kattegatcentret. Den dag stod der traditionen tro smukt pyntede juletræer mellem Kattegatcentrets akvarier. Juletræerne er nu flyttet til det nyåbnede børne- og ungehospice, Strandbakkehuset i Rønde, hvor de spreder julestemning i en ellers meget svær tid for børnene og deres familier.


Der var rigtig gjort klar til julehygge i Kattegatcentret i december måned med julegaveskattejagt i akvarierne, juleværksted, juneknas og ikke mindst de flotte juletræer, der, pyntet efter alle kunstens regler, skulle bidrage til den dejlige julestemning. Men på grund af covid-19 og den delvise nedlukning af store dele af Danmark, måtte Kattegatcentret også lukke for gæster, og dermed vinke farvel til julehyggen.


Juletræer får nyt hjem

Her stod Kattegatcentret så tilbage med de smukt pyntede juletræ, som ingen gæster ville få glæde af. Der måtte gøres noget. Det blev derfor besluttet at tilbyde træerne til det nyåbnede børne- og ungehospice på Djursland, Strandbakkehuset. Med hjælp fra Rygaard Transport & Logistic A/S, der fluks var klar, har de fine juletræer nu fundet deres nye rammer.


”Når nu de smukke træer ikke længere har mulighed for at glæde familierne i Kattegatcentret, får de i stedet rig mulighed for at sprede glæde for familierne her på Strandbakkehuset. Stor tak til Kattegatcentret for at tænke på os” fortæller hospiceleder Dorit Simonsen.


Nu står Kattegatcentrets juletræer med deres pynt på Strandbakkehuset, og bidrager til glæde og julemagi hos familierne i en ellers svær tid.


”Nu skaber juletræerne glæde et sted, hvor der virkelig er brug for det, og det er vi virkelig glade for!” fortæller Kasten Bjerrum Nielsen, souschef i Kattegatcentret.For mere information kontakt venligst:


  • Karsten Bjerrum Nielsen, souschef og leder for udstilling og formidling i Kattegatcentret
  • E: kbn@kattegatcentret.dk, M: +45 30 25 15 51, T: +45 87 58 05

  • Dorit Simonsen, hospiceleder, Strandbakkehuset
  • E: dorit.simonsen@hospicedjursland.dk, M: +45 31 21 22 29, T: +45 78 41 34 03


Fakta:

  • På grund af covid-19 holder Kattegatcentret lukket fra den 11. december og indtil videre frem til og med den 4. januar 2021
  • Det nye børne- og ungehospice på Djursland, Strandbakkehuset, åbnede den 7. december 2020


Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her