Køb billet online & spar
Kattegatcentret har succes med madklub for børnefamilier!
27.02.2014

Succes med madklub

I løbet af vinterhalvåret har Kattegatcentrets hajmaskot Sharky på udvalgte hverdage haft travlt ved kødgryderne og inviteret ”Til middag hos Sharky” – en sund og sjov madklub for lokale børnefamilier.


Her kan travle forældre læne sig tilbage og lade Kattegatcentret kreere en sund middag, underholde ungerne – og endda også sørge for opvasken. Et tilbud, som lokale børnefamilier har taget imod med kyshånd.


”Hele vinterhalvåret har vi på udvalgte tirsdage slået dørene op om aftenen og inviteret ”Til middag hos Sharky”. Og de familier, der har deltaget, har været meget begejstrede – det er et tiltrængt pust i en travl hverdag,” fortæller Gerda Helene Rasmussen, som sammen med Sharky er vært ved arrangementet i Kattegatcentret.


MASSER AF UNDERHOLDNING TIL BØRNENE

Nøgleordene for det utraditionelle middagskoncept er, at det skal være sundt, sjovt og en rigtig hyggelig familieoplevelse - og Kattegatcentrets plyssede og venlige hajmaskot, Sharky, står klar ved indgangen, når familierne ankommer. Efter en sund middag og hygge i restauranten, står den på masser af underholding til børnene.


”Vi har haft alt lige fra skattejagt til kagepyntning, og det er vores oplevelse, at det er en super god aften både for børn og forældre,” fortæller Gerda Helene Rasmussen.


Du kan også læne dig tilbage og lade Kattegatcentret gøre arbejdet en enkelt aften, når Sharky for sidste gang denne vinter inviterer til middag tirsdag den 4. marts.


Her står menuen på boller i karry, og bagefter fejrer deltagerne fastelavn og slår ”havkatten af tønden”. Arrangementet markerer afslutningen på rækken af middage i vinterhalvåret, og Sharky tager først forklædet på igen til næste efterår. Så tag naboen, vennerne eller familien med og få en hyggesnak, imens Sharky og hans crew klarer det praktiske.


Læs mere om ”Til middag hos Sharky” her

Læs mere om Kattegatcentrets mange tilbud til de mindste


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her