Køb billet online & spar
Kattegatcentret åbner udstilling med strikket koralrev.
10.04.2014

Ny udstilling med strikket koralrev

Til din hjemmestrikkede sweater går der mange masker, men til et helt koralrev går der flere - mange flere. Det ved især en gruppe strikkeglade kvinder fra Djursland, som i løbet af de sidste par måneder har strikket og hæklet Kattegatcentrets store koralrev i naturtro størrelser og farver.


Projektet med titlen ”KORALREVET maske på maske – Kreativ strikning og hækling af livet på koralrevet” åbner på fredag den 11. april kl. 12.30-13.


Direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen, vil stå for indvielsen.


”Det er utroligt imponerende at se, hvor naturtro vores nye strikkede koralrev fremstår i forhold til farver og form på fisk, bløddyr og koraller. Det er meget flot fremstillet og en imponerende bedrift,” fortæller Bjarne Klausen.


Initiativtager til det alternative og kreative projekt er Elin Aabenhus fra Fjellerup og Jette Pedersen fra Stenvad, som sammen med Ulla Johansen fra Grenaa har koordineret det store projekt.


”Strikkearbejdet er udelukkende baseret på frivillige kræfter, og vi har haft et utrolig godt samarbejde og fællesskab omkring projektet. Alle deltagere i projektet har haft gåpåmod og en lyst til at tage en utraditionel udfordring op med et sjovt og meningsfyldt formål,” fortæller Elin Aabenhus.


Udover Elin Aabenhus, Ulla Johansen og Jette Pedersen har ca. 12 strikkeglade kvinder fra Djursland bidraget til Kattegatcentrets nye flotte koralrev på maske, der kan opleves i Kattegatcentret til og med efterårsferien 2014.


For flere informationer kontakt venligst:


Initiativtager til projektet, Elin Aabenhus, på mosehuset@sol.dk, 51 86 78 77


Direktør i Kattegatcentret, Bjarne Klausen, på bk@kattegatcentret.dk, 52 13 72 32


Læs mere om oplevelser i Kattegatcentret her


Se dagens spændende program i Kattegatcentret her

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her