Køb billet online & spar
Alle er gode til noget

Velkommen til projekt "Alle er gode til noget"

Herunder finder I videomateriale, som er relevant for projektet "Alle er gode til noget".

TIL FORÆLDRE OG BØRN:

Nu går der ikke lang tid før det går løs på Kattegatcentret. Vi skal have våde hænder og blive lidt klogere på livet i havet. Inden i kommer kan i se den her film sammen, der hjemme. Måske kan sætte gang i snakketøjet hos børn og voksne. Man kan også bruge filmen til at huske hvad man oplevede, efter festivalen.

TIL PERSONALE:

Nedenfor finder du vores optagede webinar. Var du ikke med live, kan du og dine kollegaer gense det ”live on tape” nedenfor. God fornøjelse!


TIL ELEVER:

Du er i gang med at forberede dig til børnehavebørnene kommer på besøg? Måske kan du bruge denne lille instruktionsvideo, som Kim og Søren fra Kattegatcentrets Skoletjeneste har lavet til jer. Den kan hjælpe dig med at huske de vigtigste ting, inden I skal lave undersøgelser med børnene. God fornøjelse!

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her