Køb billet online & spar
I har derfor mulighed for at bestille (haj)madpakker, som udleveres i forbindelse med morgenmaden inden afrejse.
Bestil smør selv madpakker

Bestil en lækker "smør selv madpakke" til hjemturen!

Turen hjem kan være lang, og eleverne har måske en hel skoledag foran sig. I har derfor mulighed for at bestille lækre ”smør selv madpakker”, som udleveres i forbindelse med morgenmaden inden afrejse.

I bestiller ”smør selv madpakker”, når I booker Zzzzov med hajerne. I kan også efterbestille madpakkerne nedenfor.

Selvgjort er velgjort

Ikke to børn er ens, og det er deres madpakker i skolen heller ikke. Børn ved nemlig bedst selv, hvor sultne de er, og hvad de bedst kan lide, hvilket gør ”smør selv madpakken” den mest fleksible løsning.

Efter aftensmaden, vil vi sætte et rullebord frem til jer, hvor eleverne selv kan smøre deres egen madpakke, nøjagtig som de vil have den. Indholdet kan variere lidt, men der vil altid være rugbrød, frugt, lidt snacks og forskelligt slags pålæg, som eleverne kan vælge imellem. Madpakkerne kan suppleres med bestilling af juice, hvis ikke I har drikkedunke til postevand med.

OBS: Der kan kun bestilles madpakker til ét helt hold, og vi skal modtage jeres bindende bestilling senest 7 dage før ankomst. Der kan betales ved ankomst eller fremsendes en faktura. Fremsendelse af faktura koster 35 kr. i gebyr.

Det koster 35 kr per "smør selv madpakke" og der skal bestilles til hele klassen.

Send bestilling

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her