Køb billet online & spar
Saltvandsakademiet

Velkommen til Saltvandsakademiet

Saltvandsakademiet er hvor, du bliver ”Bidt af havet”, når vi lukker op for din indre havnørd – og hvor vi alle sammen ender med at kunne kalde os for Blå Agenter – Havets beskyttere!

Vi glæder os til at samle havnørder fra nær og fjern til den ultimativt mest havnørdede sommercamp! Vi skal have nye venner, blive klogere på havet og løse spændende operationer – alt sammen i havets tjeneste selvfølgelig!

Vi skal fx hjælpe dyrepasserne med at tilberede, fodre og tilse vores akvarier, og vi skal fange krabber og tilberede vores egen krabbesuppe over bål. Vi skal også dissekere blæksprutter, fodre små tropiske hajer og meget, meget, meget mere. Og som noget helt nyt skal vi ”tage temperaturen" på vores nye pingviner i det iskolde, men topmoderne pingvinanlæg i to etager.

For at vi kommer bedst muligt fra start, følger her nogle informationer, som vi vil bede jer læse grundigt igennem, inden vi ses!

PRAKTISK INFORMATION

 • Børnene afleveres kl. 8.00 alle hverdage ved Kattegatcentrets hovedindgang. Adressen er Færgevej 4, 8500 Grenaa
 • Børnene afhentes mandag-torsdag samme sted kl. 15.00
 • Fredag inviteres én forældre til hvert barn i Kattegatcentret kl. 13.00 til overværelse af hajfodring, diplomoverrækkelse og efterfølgende ”haj-fives” samt fejring af alle nyuddannede Blå Agenter
 • Det er vigtigt, at vi til enhver tid kan komme i forbindelse med den kontaktperson, som er tilknyttet barnet. Vær derfor ekstra opmærksomme på, at I oplyser det korrekte mobilnummer, og at telefonen er både opladt og inden for rækkevidde og signal, mens jeres barn/børn er i Kattegatcentret

I SKAL VÆRE OPMÆRKSOMME PÅ FØLGENDE:

 • Programmet veksler hele ugen mellem inden- og udendørs aktiviteter. Det er derfor vigtigt, at I husker, at følgende skal medbringes:
  • Tøj og fodtøj, der passer til vejrudsigten den pågældende dag (shorts, regntøj, varmt tøj osv. – og gerne skiftetøj, hvis I er i tvivl)
 • Hvis jeres barn kan klokken eller er ved at lære det, må vedkommende meget gerne have armbåndsur på
 • Evt. medicin fx til høfeber, allergi, myggestik, hovedpine og lignende
 • Solcreme – og husk endelig at smør dit barn godt ind hjemmefra hver morgen
 • Vær opmærksom på, at der er fire daglige måltider inkluderet i prisen: morgenmad, frokost samt to snackpauser. Børnene skal derfor ikke have deres egen mad med hjemmefra

SAMKØRSEL

Flere Blå Agenter kommer langvejs fra, og vi oplever derfor, at flere forældre koordinerer samkørselsaftaler. Dette støtter vi selvfølgelig op omkring, og vi vil derfor på forhånd opfordre til denne løsning.

Har I spørgsmål eller kommentarer, vil I altid kunne rette dem til mail: akademiet@kattegatcentret.dk.

VI SKRIVES VED

I modtager ikke et detaljeret program for ugen, da programmet er utrolig afhængig af vejr, gæstetal og andre variabler på dagen. Vi tilrettelægger programmet fra dag til dag, så vi har de bedst mulige vilkår for de aktiviteter, vi skal lave med jeres børn.

Første dag kan dog være ret spændende for de fleste børn at vide lidt mere om, og derfor sender vi ugen forinden en mail med program for den første dag. Der kan godt ske ændringer, men på den måde har I et bruttoprogram, som I kan vise jeres børn, hvilket kan skabe tryghed. I den mail fortæller vi også lidt om, hvordan det kommer til at foregå, når vi ses mandag morgen.

Vi glæder os enormt meget til at give jeres barn/børn en masse spændende og lærerige oplevelser og samtidigt uddanne dem til at blive Blå Agenter – i havets tjeneste!

MANGE SKUMSPRØJTENDE HAVHILSNER,

KATTEGATCENTRET

Til toppen
Copyright Kattegatcentret 2024
Top Attraktioner Logo
Hovedsponsorer:
Djurslands Bank Grenå Havn
Når du besøger www.kattegatcentret.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores samarbejdspartnere benytter til at forbedre funktionalitet, statistik og markedsføring. Læs mere om vores vilkår og betingelser på www.kattegatcentret.dk her